Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Лего: Брегова Охрана
Добър 3
(2 гласа)

Лего: Брегова Охрана

Страхотна триизмерна игра в света на Лего. Ти управляваш хеликоптер който спасява удавници от разбит кораб. Спасявай горките човечета и ги пускай на спасителния кораб. Побързай защото водите са пълни с акули.
Посещения: 4869 Размер на файла: 24 MB Добавено: пт 9 май 2014
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Снимка 1 от Лего: Брегова Охрана Снимка 2 от Лего: Брегова Охрана Снимка 3 от Лего: Брегова Охрана Снимка 4 от Лего: Брегова Охрана Снимка 5 от Лего: Брегова Охрана
Играй с Лего и Дупло 3
Играй с Лего и Дупло 3 е много забавна детска игра направена от компанията за играчки Лего. Играта е много красиво нарисувана и ще се хареса на най-малките ни посетители.
Играй с Лего и Дупло 3
4.33
9K
Лего бой - Бягството
Лего бой - Бягството е забавна игра за UNITY Player. Главния герой е човече от Лего конструктор което бяга в страхотен триизмерен свят пълен с различни опасности и препятствия. Скачай, плъзгай се и завивай рязко като се опитваш да се отдалечиш максимално от началната точка.
Лего бой - Бягството
4.00
4,6K
Лего Градът
Лего Градът (Lego City: My City) е мениджмънт игра в която строиш и поддържаш собствен Лего Град. За да поддържаш крада си в кондиция трябва да спечелиш 7 мини-игри. Ето ги и тях:
- Полиция
- Пожар
- Брегова Охрана
- Превозни средства
- Товарно летище

Успех с игрите.
Лего Градът
3.33
8,2K
Леговището на Магьосника
Леговището на Магьосника е много добре направена игра в която трябва да събереш три еднакви по цвят квадрачета едно до друго, и те ще изчезнат. Играта предлага няколко мода на игра. Успех.
Леговището на Магьосника
3.00
3K
Лего Техник Състезание
Лего Техник Състезание е триизмерна състезателна игра за Unity Player. В тази игра ти се състезаваш с кола играчка направена от Лего. Карай възможно най-бързо и избягвай препятствията по пистата и другите състезатели. В началото на играта можеш да се състезаваш само с две коли, но като започнеш да печелиш състезания ще започнеш да отключваш други автомобили.
Лего Техник Състезание
4.50
9,1K