Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Рибарски Истории
Отличен 4.75
(4 гласа)

Рибарски Истории

Рибарски Истории е забавна рибарска игра. В нея се разказва за едно момиче което е загубило татко си във водите. Той е бил отвлечен от огромно морско чудовище. Тя решава да вземе лодката на баща си и да го спаси. Преди обаче да успее, трябва да хване много риба за да може да подобри лодката си. Успех.
Посещения: 9856 Размер на файла: 8 MB Добавено: вт 13 май 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация за замятане.
Стрелките за да извадиш рибата.
Снимка 1 от Рибарски Истории Снимка 2 от Рибарски Истории Снимка 3 от Рибарски Истории Снимка 4 от Рибарски Истории Снимка 5 от Рибарски Истории
youtube/_lv8rUzw4Fo
Rafter Toad
Rafter Toad е забавна игра в която трябва да помогнеш на жабата да изяде най-много комари. Спускай се по опасната река, като се опитваш да минаваш през вратичките и да хапваш комари. Събирай и другите бонуси докато се спускаш по течението.
Rafter Toad
4.25
3,6K
Джет състезание
Състезание с Джетове (Jet Ski Racing Challenge) е състезателна игра с джетове в което се състезаваш срещу трима компютърно управлявани опоненти. Спечели състезанието за да спечелиш пари с които може да си купиш нов джет, и да отключваш нови нива.
Джет състезание
2.50
3,6K
Fishenoid
Забавна смесица между класическата игра арканоид и риболовна игра.
Fishenoid
5.00
19,1K
Война срещу Подводния Свят
Голямо подводно земетресение разтърсва дъното на океана през 2018 година. Това дава шанс на мутантите които живеят в океана да се опитат да превземат цялата планета. Те вече са построили военни бази по цялото океанско дъно. Хората пращат боен кораб който да се сражава с мутантите, и ти си неговия капитан.
Война срещу Подводния Свят
5.00
6K
Upstream Kayak
Карайте кану каяк в планински поток, събирайте бонуси и правете скокове и трикове. Внимавайте да не си ударите главата при презимяване след скок.
Upstream Kayak
4.00
8,1K