Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Рибарски Истории
Отличен 4.75
(4 гласа)

Рибарски Истории

Рибарски Истории е забавна рибарска игра. В нея се разказва за едно момиче което е загубило татко си във водите. Той е бил отвлечен от огромно морско чудовище. Тя решава да вземе лодката на баща си и да го спаси. Преди обаче да успее, трябва да хване много риба за да може да подобри лодката си. Успех.
Посещения: 9909 Размер на файла: 8 MB Добавено: вт 13 май 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация за замятане.
Стрелките за да извадиш рибата.
Снимка 1 от Рибарски Истории Снимка 2 от Рибарски Истории Снимка 3 от Рибарски Истории Снимка 4 от Рибарски Истории Снимка 5 от Рибарски Истории
youtube/_lv8rUzw4Fo
Рафтинг в Бели Води
Рафтинг в Бели Води е спортна игра направена от ветераните в бранша Miniclips. Играта предлага страхотна триизмерна графика направена на Шокуейв Флаш. Скачай в лодката и наслади на това уникално рафтинг приключение по различни буйни реки. Дай най-доброто от себе си за да завършиш без да изтървеш врата или да изгубиш съотборник.
Рафтинг в Бели Води
4.00
18,9K
Rafter Toad
Rafter Toad е забавна игра в която трябва да помогнеш на жабата да изяде най-много комари. Спускай се по опасната река, като се опитваш да минаваш през вратичките и да хапваш комари. Събирай и другите бонуси докато се спускаш по течението.
Rafter Toad
4.25
3,7K
Fishing game
Стреляйте с харпун от лодка. Целта на играта е да хванете необходимото количество риба, преди да е изтекло определеното време.
Fishing game
3.50
16,5K
BattleShip - The Beginning
Позиционирайте флотилията си и започнете битката. Стреляйте по вражеските води без да виждате корабите на противника.
BattleShip - The Beginning
5.00
10,2K
Deep Sea Diver
Изследвайте дълбините на океана с малка червена подводница, събирайте бонуси и антични предмети, които продавате, като излезете на повърхността. Със спечелените пари подобрявате оборудването на подводницата си, за да издържите по-дълго време под водата.
Deep Sea Diver
4.00
12,1K