Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Лего Техник Състезание
Отличен 4.5
(2 гласа)

Лего Техник Състезание

Лего Техник Състезание е триизмерна състезателна игра за Unity Player. В тази игра ти се състезаваш с кола играчка направена от Лего. Карай възможно най-бързо и избягвай препятствията по пистата и другите състезатели. В началото на играта можеш да се състезаваш само с две коли, но като започнеш да печелиш състезания ще започнеш да отключваш други автомобили.
Посещения: 9030 Размер на файла: 38 MB Добавено: вт 13 май 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Управлява се със стрелките.
Снимка 1 от Лего Техник Състезание Снимка 2 от Лего Техник Състезание Снимка 3 от Лего Техник Състезание Снимка 4 от Лего Техник Състезание Снимка 5 от Лего Техник Състезание
youtube/weeGks6A6Gk
Лего Градът
Лего Градът (Lego City: My City) е мениджмънт игра в която строиш и поддържаш собствен Лего Град. За да поддържаш крада си в кондиция трябва да спечелиш 7 мини-игри. Ето ги и тях:
- Полиция
- Пожар
- Брегова Охрана
- Превозни средства
- Товарно летище

Успех с игрите.
Лего Градът
3.33
8,2K
Лего Нинджаго: Последна Битка
Лего Нинджаго: Последна Битка е семпла аркадна игра с много подобрения и триизмерна графика. В тази игра ти си в ролята на Лего Нинджа който трябва да се сражава със злите сили и да събира подобрения. След всяка битка може да използваш събраните точки за подобрения за да побеждаваш вражеските сили по-лесно.
Лего Нинджаго: Последна Битка
4.10
13,4K
Лего Междузвездни Войни
Лего Междузвездни Войни е войни е страхотна триизмерна игра. За да играете ви е нужен инсталиран unity 3D плеър. Поведи твоята лего армия и изпълнявай различни мисии и задачи в света на Лего. Успех.
Лего Междузвездни Войни
4.33
11,1K
Лего бой - Бягството
Лего бой - Бягството е забавна игра за UNITY Player. Главния герой е човече от Лего конструктор което бяга в страхотен триизмерен свят пълен с различни опасности и препятствия. Скачай, плъзгай се и завивай рязко като се опитваш да се отдалечиш максимално от началната точка.
Лего бой - Бягството
4.00
4,5K
Лего Рейсър
Лего Рейсър е триизмерна игра с коли от производителите на детски играчки Лего. В тази игра ти управляваш количка лего в супермаркет. Опитай се да прекосиш всички пунктове преди да изтече времето. Успех.
Лего Рейсър
3.75
23,1K