Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Супер Танк
Много добър 3.5
(4 гласа)

Супер Танк

Целта ти в Супер Танк е да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта предлага много подобрения на Танка за да може всеки опит да е по-добър от предишния. Крайната ти цел е да разбиеш всички врагове и да проникнеш дълбоко в тяхната територия. След всеки опит подобрявай танка си. Успех.
Посещения: 5824 Размер на файла: 3 MB Добавено: вт 13 май 2014
Добави към любими
Движи оръдието със стрелките.
Шпация - стрелба.
Снимка 1 от Супер Танк Снимка 2 от Супер Танк Снимка 3 от Супер Танк
Супер Танкове
Динамична екшън игра с танкове и ретро графика. Целта е да разрушиш абсолютно по нивото. Разкривай нивата и взривявай всички танкове и дървени сандъци които забележиш. Подобрявай танка си и нанасяй максимум щети.
Супер Танкове
3.75
4,7K
Супер Танкове 2
Втората версия на забавната игра Супер Танкове и вече тук. Новата версия предлага много нови нива и много стрелба. Събирай златото и подобрявай танка.
Супер Танкове 2
3.67
3,9K
Супер Ракета
Зарибяваща игра в която ти си в ролята на космонавт който се опитва да достигне до луната с жълтата си ретро ракета. Управлявай ракетата като избягваш облаците и други препятствия които ти се изпречват.
Супер Ракета
4.00
8,8K
Супер Трамп
Супер Трамп е страхотна бойна игра вдъхновена от сериите Хобо. Играта разказва историята на един бездомен мъж, който търси убежище в квартала на богатите. Там охраната се опитва да го отпрати и става интересно...
Супер Трамп
4.50
4,8K
Супер Марио - Неприятности в Джунглата
Супер Марио ще се потопи дълбоко в джунглата за да се опита да достигне скрития замък. Там е затворена неговата любима, и той ще се опита да я спаси. Неговата задача е трудна, и пътя му ще е осеян с много скрити препятствия. Все по-силни врагове ще се опитват да го спрат с напредването на играта. Успех.
Супер Марио - Неприятности в Джунглата
4.33
5,6K