Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Смъртоносни Лъжи
Отличен 4.5
(2 гласа)

Смъртоносни Лъжи

Смъртоносни Лъжи е защитна игра. Ти си в ролята на сладка котка която се грижи за човешко бебе, чиято храна е била открадната от буболечки зомбита. Защитавай храната на бебето с пушката си, и подобрявай оръжията и уменията си.
Посещения: 3717 Размер на файла: 3 MB Добавено: чт 15 май 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Шпация - ярост.
Снимка 1 от Смъртоносни Лъжи Снимка 2 от Смъртоносни Лъжи Снимка 3 от Смъртоносни Лъжи Снимка 4 от Смъртоносни Лъжи Снимка 5 от Смъртоносни Лъжи
youtube/PdqTujmkADY
Смъртоносни Каскади
Карай кросов мотор по тежка писта с много скокове и рампи. Прескачай препятствия и прави трикове. Опитай се да финишираш без да се пребиеш.
Смъртоносни Каскади
5.00
9,7K
Извънземна Дупка
Космическия отдел те е изпратил на тайна мисия в далечния космос. За съжаление совалката ти се разбива на планета населена с враждебни извънземни. Опитвай се да защитаваш совалката докато пристигне подкрепление. Стреляй по извънземните и събирай оръжия и други подобрения.
Извънземна Дупка
4.00
11,6K
Ренегати
Ренегати е походова екшън игра, в която ти се сражаваш срещу зомбита които са превзели твоя роден град. Планирай внимателно ходовете си и подобрявай войниците си след всяка битка, за да увеличиш шансовете си за оцеляване. Успех Командире!
Ренегати
4.00
4,6K
Аз останах
Аз останах е екшън игра, в която вие сте в ролята на малак робот, въоръжен с тежка картечница. Стреляйте по вълните от роботи, които ви атакуват и защитавайте позицията си. След всяка вълна от роботи можете да използвате спечелените пари, за да подобрите оръжието си. Успех!
Аз останах
4.00
4,1K
Супер Мотори: Тестова писта
Супер Мотори: Тестова писта е състезателна игра с мотори с осем вълнуващи нива и много подобрения за мотора. Пали двигателя и се включи в надпреварата срещу 20 опонента. Карай възможно най-бързо, събирай бонуси и ги използвай за да се докопаш до първото място на всяка цена.
Супер Мотори: Тестова писта
4.33
13,2K