Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Смъртоносни Лъжи
Отличен 4.5
(2 гласа)

Смъртоносни Лъжи

Смъртоносни Лъжи е защитна игра. Ти си в ролята на сладка котка която се грижи за човешко бебе, чиято храна е била открадната от буболечки зомбита. Защитавай храната на бебето с пушката си, и подобрявай оръжията и уменията си.
Посещения: 4191 Размер на файла: 3 MB Добавено: чт 15 май 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Шпация - ярост.
Снимка 1 от Смъртоносни Лъжи Снимка 2 от Смъртоносни Лъжи Снимка 3 от Смъртоносни Лъжи Снимка 4 от Смъртоносни Лъжи Снимка 5 от Смъртоносни Лъжи
youtube/PdqTujmkADY
Смъртоносни Каскади
Карай кросов мотор по тежка писта с много скокове и рампи. Прескачай препятствия и прави трикове. Опитай се да финишираш без да се пребиеш.
Смъртоносни Каскади
5.00
9,9K
Ragnarok
Походов екшън, в който можете да купувате нови оръжия и брони за героя си.
Ragnarok
4.00
11,7K
Candy Mountain Massacre 2
Забавен 3D екшън.

За да играете тази игра ви трябва Shockwave плъгин.
Candy Mountain Massacre 2
5.00
22,4K
Нинджа парашутист и зомбита.
В тази игра ти си нинджа парашутист. Целта ти е да скачаш от самолета и да кълцаш зомбитата докато летиш стремглаво към земята. Не пропускай да обираш и бонусите докато падаш надолу. За да минеш нивото трябва да настигнеш и да хванеш парашута.
Нинджа парашутист и зомбита.
5.00
4,4K
Blast Rider
Blast Rider е забавна игра с мотори в която се състезаваш с кросови мотори през пресечена местност. Карай мотора си възможно най-бързо, събирай пари, и прави трикове във въздуха за да отключиш следващото ниво. Събирай парите, за да ги похарчиш за по-бърза машина. Успех.
Blast Rider
3.50
4,7K