Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Мъртвите са Полудели
Добър 3
(1 глас)

Мъртвите са Полудели

Мъртвите са Полудели е игра за оцеляване със зомбита, в която ти си хванат в капан по средата на пустинята с разваления си кемпер. Защитавай се от безкрайните атаки на зомбитата като същевременно се опиташ да поправиш камиона си. Подобрявай уменията и оръжията си, за да оцелееш по-дълго. Успех.
Посещения: 4096 Размер на файла: 7 MB Добавено: чт 15 май 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
B - раница
S - действие
Снимка 1 от Мъртвите са Полудели Снимка 2 от Мъртвите са Полудели Снимка 3 от Мъртвите са Полудели Снимка 4 от Мъртвите са Полудели Снимка 5 от Мъртвите са Полудели
youtube/daIVOc5-6hU
Зомби Трепач
Зомбитата са плъзнали навсякъде из родния ти град, и кмета е повикал Зомби Трепачите за да се справят със ситуацията, и да изчистят града от гладните мутанти. Помогни на Джейк (водача на групата) да стане успешен бизнесмен като избие всички зомбита с колата си. В процеса на играта може да наемаш още изтребители за да ти помогнат с нелеката задача.
Зомби Трепач
4.00
5,3K
KOF Vs Zombies
KOF Vs Zombies е екшън игра с ретро графика, в която краля на бойците се сражава с армия от зомбита. Ще успееш ли да удържиш позициите и да победиш безбройните зомбита. Успех.
KOF Vs Zombies
5.00
2,8K
Опасни Небеса
Опасни Небеса е страхотна игра със самолети и много стрелба. Много подобрения за космическия ти кораб. Сражавай се с безброй вражески самолети, събирай злато от корабите които си унищожил, и го използвай за подобрения по собствения си самолет. Успех.
Опасни Небеса
5.00
3K
Evil Slayer
Бийте се с огромните чудовища, като ги режете с меча си и стреляте с пистолет. Ако положението стане напечено, използвайте специалната атака.
Evil Slayer
3.00
14,1K
Deadly Doc
Целта на играта Deadly Doc е да се биете с заразата и мутиралите чудовища, като се опитате да оцелеете възможно най-дълго.
Deadly Doc
2.00
10,4K