Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Нападението на Рицарите
Добър 2.67
(3 гласа)

Нападението на Рицарите

Можеш ли да излезеш победител от тази битка? В тази игра трябва да се въплътиш в ролята на стрелец който трябва да защитава родината си от атаките на рицарите. Стреляй по враговете с лъка си докато не ги повалиш. Не им позволявай да стигнат до стената. Купувай си нови оръжия в магазина.
Посещения: 9254 Размер на файла: 5 MB Добавено: чт 15 май 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
1-6 - използвай предмети.
Снимка 1 от Нападението на Рицарите Снимка 2 от Нападението на Рицарите Снимка 3 от Нападението на Рицарите Снимка 4 от Нападението на Рицарите Снимка 5 от Нападението на Рицарите
youtube/NZQ21tuxVZE
Нападението на Зомбитата
Града ти е напднат от зомбита и всички разчитат на теб да ги спреш. Заеми защитна позиция и се въоръжи до зъби. Не позволявай на зомбитата да достгнат и да превземат града.
Нападението на Зомбитата
3.50
9,7K
Нахрани ни - Пирати
Нахрани ни - Пирати (Feed Us Pirates) е продължение на легендарната игра Нахрани ни (Feed us). В тази версия пиратите си мислят че са завладели бреговете и водите край островите. Докажи им че грешат като разбиваш лодките им и ги изяждаш.
Нахрани ни - Пирати
4.00
6,6K
Наземен Огън
Наземен Огън е микс между стрелба и защитна игра, в която ти трябва да се защитаваш от падащите врагове и самолети. За целта строй защитни кули и оръдия, горелки и други защитни сгради. Успех.
Наземен Огън
4.00
5,7K
Лудия Камионджия
Лудия Камионджия е много добра игра с камиони в която трябва да изминаваш максимално разстояние с един опит. Задачата ти е да доставиш товар до много трудна дестинация. Карай внимателно и наблюдавай запасите си от храна и гориво. Със спечелените пари можете да подобрявате двигателя, управлението и запасите си от храна и гориво. Успех с тази трудна игра.
Лудия Камионджия
4.00
25K
Мъртвите са Полудели
Мъртвите са Полудели е игра за оцеляване със зомбита, в която ти си хванат в капан по средата на пустинята с разваления си кемпер. Защитавай се от безкрайните атаки на зомбитата като същевременно се опиташ да поправиш камиона си. Подобрявай уменията и оръжията си, за да оцелееш по-дълго. Успех.
Мъртвите са Полудели
3.00
3,1K