Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Нападението на Рицарите
Добър 2.67
(3 гласа)

Нападението на Рицарите

Можеш ли да излезеш победител от тази битка? В тази игра трябва да се въплътиш в ролята на стрелец който трябва да защитава родината си от атаките на рицарите. Стреляй по враговете с лъка си докато не ги повалиш. Не им позволявай да стигнат до стената. Купувай си нови оръжия в магазина.
Посещения: 9363 Размер на файла: 5 MB Добавено: чт 15 май 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
1-6 - използвай предмети.
Снимка 1 от Нападението на Рицарите Снимка 2 от Нападението на Рицарите Снимка 3 от Нападението на Рицарите Снимка 4 от Нападението на Рицарите Снимка 5 от Нападението на Рицарите
youtube/NZQ21tuxVZE
Нападението на Зомбитата
Града ти е напднат от зомбита и всички разчитат на теб да ги спреш. Заеми защитна позиция и се въоръжи до зъби. Не позволявай на зомбитата да достгнат и да превземат града.
Нападението на Зомбитата
3.50
9,8K
Dusk Till Dawn Racing
Dusk Till Dawn Racing е състезателна игра в която си се състезавал срещу компютърно управлявани опоненти на затворена писта. Състезавай се с най-бързите коли по най-трудното писти в света. Печели пари за да отключваш нови автомобили. Успех.
Dusk Till Dawn Racing
3.67
20,2K
Zombie Kids - Santas Survival
Помогнете на дядо Коледа да удържи възможно най-дълго атаката на децата зомбита.
Zombie Kids - Santas Survival
4.00
12,8K
Принцеса-Дракон
Принцеса-Дракон е огнена магьосница и решава различни задачки в тъмницата с малко помощ от нейните приятелки. В началото на играта си сам самичък, но с напредването на играта ще отключиш съюзници, които ще ти помагат с трудните битки. След всяко ниво можеш да използваш парите които си събрал да подобряваш уменията си. Успех.
Принцеса-Дракон
5.00
2,1K
Напушени зомбита
Напушени зомбита е забавна защитна игра в която трябва да помогнеш на двете котки да удържат позицията си и да не допускат вълните от напушените зомбита. Целта е да не го допускате до стената.
Напушени зомбита
4.00
5,9K