Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Нападението на Рицарите
Добър 2.5
(2 гласа)

Нападението на Рицарите

Можеш ли да излезеш победител от тази битка? В тази игра трябва да се въплътиш в ролята на стрелец който трябва да защитава родината си от атаките на рицарите. Стреляй по враговете с лъка си докато не ги повалиш. Не им позволявай да стигнат до стената. Купувай си нови оръжия в магазина.
Посещения: 9055 Размер на файла: 5 MB Добавено: чт 15 май 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
1-6 - използвай предмети.
Снимка 1 от Нападението на Рицарите Снимка 2 от Нападението на Рицарите Снимка 3 от Нападението на Рицарите Снимка 4 от Нападението на Рицарите Снимка 5 от Нападението на Рицарите
youtube/NZQ21tuxVZE
Нападението на Зомбитата
Града ти е напднат от зомбита и всички разчитат на теб да ги спреш. Заеми защитна позиция и се въоръжи до зъби. Не позволявай на зомбитата да достгнат и да превземат града.
Нападението на Зомбитата
3.50
9,6K
Swift Burnout
Swift Burnout е страхотна състезателна играс много писти, коли и подобрения. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. След като спечелиш малко пари ще можеш да подобряваш колата, или да си купиш нова. Успех.
Swift Burnout
4.00
21,1K
Товарни Камиони - Рейсинг
Втората версия на играта Товарни Камиони е вече тук. Новата версия на играта предлага нови камиони и нови писти. Пали двигателя и се впусни в надпреварата с огромните машини. След всяко състезание може да използваш събраните пари за да подобряваш камиона си.
Товарни Камиони - Рейсинг
3.00
12,9K
Състезание с Трактори
Работата във фермата е приключила и фермерите са решили да се позабавляват като си устроят състезание с трактори. Вземи твоя трактор и се впусни в надпреварата. Карай възможно най-бързо и балансирай машината за да спечелиш първото място. Успех.
Състезание с Трактори
4.50
16,5K
Зомби Трепач
Зомбитата са плъзнали навсякъде из родния ти град, и кмета е повикал Зомби Трепачите за да се справят със ситуацията, и да изчистят града от гладните мутанти. Помогни на Джейк (водача на групата) да стане успешен бизнесмен като избие всички зомбита с колата си. В процеса на играта може да наемаш още изтребители за да ти помогнат с нелеката задача.
Зомби Трепач
4.00
4,5K