Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Нападението на Рицарите
Добър 2.67
(3 гласа)

Нападението на Рицарите

Можеш ли да излезеш победител от тази битка? В тази игра трябва да се въплътиш в ролята на стрелец който трябва да защитава родината си от атаките на рицарите. Стреляй по враговете с лъка си докато не ги повалиш. Не им позволявай да стигнат до стената. Купувай си нови оръжия в магазина.
Посещения: 9459 Размер на файла: 5 MB Добавено: чт 15 май 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
1-6 - използвай предмети.
Снимка 1 от Нападението на Рицарите Снимка 2 от Нападението на Рицарите Снимка 3 от Нападението на Рицарите Снимка 4 от Нападението на Рицарите Снимка 5 от Нападението на Рицарите
youtube/NZQ21tuxVZE
Нападението на Зомбитата
Града ти е напднат от зомбита и всички разчитат на теб да ги спреш. Заеми защитна позиция и се въоръжи до зъби. Не позволявай на зомбитата да достгнат и да превземат града.
Нападението на Зомбитата
3.50
9,8K
Earn To Die 2: Exodus
Нова версия на култовата игра Earn To Die 2. Новата верися е казва Exodus. Както и в предните версии, така и тук трябва да мачкаш зомбита и да подобряваш колата си, така че всеки следващ опит да е по-добър от предния ти.
Earn To Die 2: Exodus
4.39
8,8K
Каскадьора Джо - Супер Звезда
Каскадьора Джо е изумителна и доста трудна игра с мотори. В тази игра Каскадьора Джо кара кросов мотор по кални писти изпълнени със смъртоносни препятствия. Дай най-доброто от себе си и прекоси всички препятствия възможно най-бързо. Карай внимателно защото на края на нивото трябва да спреш, или ще катастрофираш. След всяко ниво може да използваш парите които си спечелил за да подобряваш машината си.
Каскадьора Джо - Супер Звезда
5.00
6,7K
Буря 2079
Буря 2079 е футуристична космическа игра, в която се състезавате срещу времето в неонови 3D канали. Пилотирайте космическият кораб възможно най-бързо, като избягвате препятствията дебнещи ви в каналите и събирате бонус точки, които след всяко ниво можете да използвате, за подобряване на вашият кораб.
Буря 2079
4.67
8,8K
Ръш Тръпката 2
В играта Ръш Тръпката 2 вие сте в ролята на тинейджър (ка), който се вози на екстремно влакче в увеселителен парк. Скачайте и се навеждайте в правилният момент, за да преодолеете множеството препятствия, които ви очакват по пистата. С парите спечелени от спусканията можете да закупите нов герой или нова количка за влакчето.
 Ръш Тръпката 2
3.00
4K