Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Нападението на Рицарите
Добър 2.67
(3 гласа)

Нападението на Рицарите

Можеш ли да излезеш победител от тази битка? В тази игра трябва да се въплътиш в ролята на стрелец който трябва да защитава родината си от атаките на рицарите. Стреляй по враговете с лъка си докато не ги повалиш. Не им позволявай да стигнат до стената. Купувай си нови оръжия в магазина.
Посещения: 9747 Размер на файла: 5 MB Добавено: чт 15 май 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
1-6 - използвай предмети.
Снимка 1 от Нападението на Рицарите Снимка 2 от Нападението на Рицарите Снимка 3 от Нападението на Рицарите Снимка 4 от Нападението на Рицарите Снимка 5 от Нападението на Рицарите
youtube/NZQ21tuxVZE
Нападението на Зомбитата
Града ти е напднат от зомбита и всички разчитат на теб да ги спреш. Заеми защитна позиция и се въоръжи до зъби. Не позволявай на зомбитата да достгнат и да превземат града.
Нападението на Зомбитата
3.50
9,9K
Dead Paradise 4
Четвъртата версия на играта Dead Paradise е вече факт. Новата версия предлага много нови нива и подобрения по джипката. Карай тежко-въоръжената си джипка и стреляй по мутанти. След всяко ниво можеш да похарчиш спечелените пари за подобрения като повече живот, по-добри оръжия и други. Успех.
Dead Paradise 4
4.80
5,4K
Зомби Камион 2
Зомби Камион 2 (Zombie Truck 2) е втората версия от поредицата игри. Ти управляваш камион, който прилича на руски ЗИЛ, и стреляш по зомбита и спасяваш оцелели от ужаса. Пали двигателя и се впусни в екшъна.
Зомби Камион 2
2.67
6K
Kings Guard
Защитавайте царството си, като подреждате разноцветните блокове, така че да се получат три еднакви в редица или колона.
Kings Guard
5.00
17,9K
Веломанияци
Веломанияци е състезателна игра с колела в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. След всяко състезание печелиш награди, които можеш да използваш за да подобряваш скоростта на колелото. Пожелаваме ти успех срещу анимационните състезатели.
Веломанияци
3.50
3,2K