Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Битка на Тролове
Отличен 5
(1 глас)

Битка на Тролове

Преди много време живял един малък трол в тъмната гора. Той бил един умен малък трол и много възпитан. Той обичал градината си, и неговото хоби било да проектира и сглобява машини. Живота бил спокоен и прекрасен докато една сутрин той не получил писмо в което се казвало че селото му е нападнато от зли тролове. Вземи оръжието си и защити селото си от нашествениците.
Посещения: 5194 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 19 май 2014
Добави към любими
Движи се с WASD
R - презареди
Прицел и стрелба с мишката.
Q, E - смяна на оръжията.
Снимка 1 от Битка на Тролове Снимка 2 от Битка на Тролове Снимка 3 от Битка на Тролове Снимка 4 от Битка на Тролове Снимка 5 от Битка на Тролове
youtube/TdtbXAGbodc
Битка в Пещерата
Спускай се през тъмните подземни коридори и се сражавай срещу магьосници, орки и страшни чудовища, докато си пробиваш път към края на нивото. Събирай енергия и монети. На края на всяко ниво има труден бос който ще ти препречи пътя към изхода. Успех.
Битка в Пещерата
3.00
2,4K
Битка на Героите
Битка на Героите е много добра бойна игра от типа един срещу един. Избери си любимия боец и се впусни в смъртоносната битка която може да има само един победител.
Битка на Героите
4.00
4,1K
Sift Renegade
Вашата мисия е да откриете истината и отмъстите за смъртта на брата си.
Sift Renegade
3.00
22,2K
Силният Боб
Защитавайте крепостта си от атаката на орките.
Силният Боб
4.00
8,5K
Пробуждането: Портите на Ада
Пробуждането: Портите на Ада е сложна тактическа игра в която трябва да прилагаш военна стратегия. Ти си в ролята на командир който е попаднал с отряда си в зона заразена от зомбита. Целта ти е да изведеш хората от там, като изпълняваш различни мисии. След всяка мисия може да наемаш нови войници и да подобряваш екипировката и уменията им.
Пробуждането: Портите на Ада
4.00
4,2K