Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Битка на Тролове
Отличен 5
(1 глас)

Битка на Тролове

Преди много време живял един малък трол в тъмната гора. Той бил един умен малък трол и много възпитан. Той обичал градината си, и неговото хоби било да проектира и сглобява машини. Живота бил спокоен и прекрасен докато една сутрин той не получил писмо в което се казвало че селото му е нападнато от зли тролове. Вземи оръжието си и защити селото си от нашествениците.
Посещения: 5136 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 19 май 2014
Добави към любими
Движи се с WASD
R - презареди
Прицел и стрелба с мишката.
Q, E - смяна на оръжията.
Снимка 1 от Битка на Тролове Снимка 2 от Битка на Тролове Снимка 3 от Битка на Тролове Снимка 4 от Битка на Тролове Снимка 5 от Битка на Тролове
youtube/TdtbXAGbodc
Битка в Пещерата
Спускай се през тъмните подземни коридори и се сражавай срещу магьосници, орки и страшни чудовища, докато си пробиваш път към края на нивото. Събирай енергия и монети. На края на всяко ниво има труден бос който ще ти препречи пътя към изхода. Успех.
Битка в Пещерата
3.00
2,4K
Битка на Героите
Битка на Героите е много добра бойна игра от типа един срещу един. Избери си любимия боец и се впусни в смъртоносната битка която може да има само един победител.
Битка на Героите
4.00
4K
Бягство от Мината
В играта Бягство от Мината управляваш голям жълт камион, и твоята цел е да се измъкнеш от опасната мина преди да се е срутила върху теб. След всяко ниво може да използваш спечелените пари за да подобряваш гумите, двигателя, спирачките и други части на камиона.
Бягство от Мината
4.00
8,3K
Подводни Битки
В тази игра вие сте в ролята на капитан на подводница, който трябва да защити морките дълбини от инвазията на извънземинте.
Подводни Битки
4.00
9,6K
Американски Пикап 3D
Страхотна триизмерна игра за Unity Player. Ти си в ролята на шофьор на камион който работи за Американска строителна компания. Използвай пикапа за да транспортираш различни строителни материали. След всяка доставка печелиш пари които можеш да използваш за подобрения на пикапа.
Американски Пикап 3D
5.00
8K