Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Битка на Тролове
Отличен 5
(2 гласа)

Битка на Тролове

Преди много време живял един малък трол в тъмната гора. Той бил един умен малък трол и много възпитан. Той обичал градината си, и неговото хоби било да проектира и сглобява машини. Живота бил спокоен и прекрасен докато една сутрин той не получил писмо в което се казвало че селото му е нападнато от зли тролове. Вземи оръжието си и защити селото си от нашествениците.
Посещения: 6003 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 19 май 2014
Добави към любими
Движи се с WASD
R - презареди
Прицел и стрелба с мишката.
Q, E - смяна на оръжията.
Снимка 1 от Битка на Тролове Снимка 2 от Битка на Тролове Снимка 3 от Битка на Тролове Снимка 4 от Битка на Тролове Снимка 5 от Битка на Тролове
youtube/TdtbXAGbodc
Битка в Пещерата
Спускай се през тъмните подземни коридори и се сражавай срещу магьосници, орки и страшни чудовища, докато си пробиваш път към края на нивото. Събирай енергия и монети. На края на всяко ниво има труден бос който ще ти препречи пътя към изхода. Успех.
Битка в Пещерата
3.00
2,7K
Битка на Героите
Битка на Героите е много добра бойна игра от типа един срещу един. Избери си любимия боец и се впусни в смъртоносната битка която може да има само един победител.
Битка на Героите
4.00
4,4K
Ахилес 2 - раждането на легендата
Много отдавна, там където е сега модерна Гърция, цар Агамемном управлявал могъща армия която е завладяла половината свят. Той бил опиянен от победите си и си търсил извинение за нови и нови войни. Един от най-страховитите му войни бил Ахилес, син на богиня. Той ще е и твоят герой в това приключение.
Ахилес 2 - раждането на легендата
3.00
20,7K
Бягство от Мината
В играта Бягство от Мината управляваш голям жълт камион, и твоята цел е да се измъкнеш от опасната мина преди да се е срутила върху теб. След всяко ниво може да използваш спечелените пари за да подобряваш гумите, двигателя, спирачките и други части на камиона.
Бягство от Мината
4.00
8,6K
Ярост на Пътя
Ярост на Пътя е забавна игра с много стрелба и подобрения. Действието се развива в бъдещето където града ти е нападнат от яростни киборги. Подготви колата си, затегни коланите и покажи на гадните киборги кой е шефа. Оцелявай възможно най-дълго докато заякнеш достатъчно така че да елиминираш всички врагове.
Ярост на Пътя
3.83
13,4K