Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Дрифт Рейсинг 3D
Добър 3
(2 гласа)

Дрифт Рейсинг 3D

Дрифт Рейсинг 3D е триизмерна състезателна игра с коли. В началото на играта можеш да се състезаваш само с една кола, но с напредването на играта ще отключиш още мощни коли.
Посещения: 9326 Размер на файла: 29 MB Добавено: вт 20 май 2014
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Управлявай със стрелките.
Шпация - спирачки/дрифт
Снимка 1 от Дрифт Рейсинг 3D Снимка 2 от Дрифт Рейсинг 3D Снимка 3 от Дрифт Рейсинг 3D Снимка 4 от Дрифт Рейсинг 3D
youtube/omfxZW23pNU
Дрифт с Триколки
Дрифт с Триколки е страхотна състезателна игра с триколки. Състезавай се срещу другите рейсъри и се опитай да спечелиш всички състезания. Карай триколката си на пълна газ и дрифтвай в завоите за да натрупаш турбо, и да събереш бонуси. Успех.
Дрифт с Триколки
3.67
3,9K
Дрифт с Мотори
Демонстрирай шофьорските си умения в тази динамична триизмерна игра. Участваш в състезание с мотори и трябва да се пребориш за първото място. Дрифтвай в завоите за по-добър резултат.
Дрифт с Мотори
3.50
10,9K
Дрифт в Центъра
Дрифт в Центъра е уникална игра с коли от ново поколение. За да играта трябва да имате инсталиран Unity Player. Играта предлага страхотен триизмерен геймплей и много коли с които да се състезавате. Впускай се в състезанието и се опитай да завършиш първи на всяка писта.
Дрифт в Центъра
4.56
116,3K
Дрифт за двама
Изпробвайте шофьорските си умения на затворена писта. Дрифтвайте в завоите за допълнителни точки, но и гледайте да сте начело в класирането. Играта може да се играе от двама едновременно.
Дрифт за двама
4.09
92K
Дрифт Маниак
Дрифт Маниак е дрифтинг игра с коли, в която карате по пет различни писти с много завои. На всяка писта трябва да постигнете определено време, за да отключите следващата писта.
Дрифт Маниак
4.20
83,4K