Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Пирати 2
Много добър 3.5
(2 гласа)

Пирати 2

Готов ли си за нова версия на играта Пирати? Дори и да не си тя е вече тук. Ти си в ролята на капитан на пиратски кораб. Приготви кораба и екипажа си за дълго пътуване, в търсене на скритите съкровища. По пътя ще имаш възможността да грабиш търговски кораби или да се сражаваш срещу кралския флот. Успех.
Посещения: 5682 Размер на файла: 18 MB Добавено: вт 27 май 2014
Добави към любими
Управлявай кораба си с WASD, стрелките или мишката.
Стреляй с шпация, или ляв клик.
1, 2, 3 - активирай ново умение.
Пирати
Зловещия пират Червената брада е нападнал екипажа ти и е затворил приятелите ти в бутилки. Освободи бедните им души с оръдието си. Използвай рикошети.
Пирати
4.00
9,2K
Карибски Пирати АТВ
Новата игра Карибски Пирати АТВ ти предлага да изживееш отново приключението от великия филм, но този път на АТВ. Помогни на пирата да претърси карибските острови и да намери скритите съкровища и да стигне до края на всяко ниво без да разбие АТВ-то.
Карибски Пирати АТВ
3.00
6,7K
Епични Пирати
Епични Пирати е страхотна аркадна игра в която трябва да използвай най-различни оръжия за да разрушиш враговте си. Битките се провеждат на различни арени, докато пътуваш през времето и пространството. Опитай се да оцелееш и да унищожиш враговете си за да напреднеш през нивата.
Епични Пирати
3.00
4,5K
Кейк Пирати 2
Втората версия на страхотната защитна игра е вече и при нас. В новата версия има много нови нива и подобрения по защитата. Опитай се да спреш пиратите на всяка цена.
Кейк Пирати 2
5.00
6,6K
Пирати от моретата на глупците
Пирати от моретата на глупците е екшън игра в която ти си капитан на пиратски кораб. Стреляй с оръдията си и залавяй вражески кораби за да изкарваш пари и съкровища. Не оставяй корабите да стигат до брега, защото ще избягат. Подобрявай оръжията си и кораба си за да залавяш по-лесно враговете си.
Пирати от моретата на глупците
3.50
24,9K