Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Разрушително Състезание
Отличен 4.83
(6 гласа)

Разрушително Състезание

Разрушително Състезание е състезателна игра с коли в която участваш в смъртоносни гонки с коли. Това означава че последната кола която се движи по пистата печели състезанието. Избери си кола и се впусни в надпреварата. Опитай се да удряш опонентите си и да избягваш техните атаки. С изкараните пари можеш да си купиш по-бърза и бронирана кола.
Посещения: 12724 Размер на файла: 13 MB Добавено: чт 29 май 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Z or X - турбо.
Снимка 1 от Разрушително Състезание Снимка 2 от Разрушително Състезание Снимка 3 от Разрушително Състезание Снимка 4 от Разрушително Състезание Снимка 5 от Разрушително Състезание
Uphill Rush 3
Карайте мотор, сноуборд, ски или кон по хълмисти терени. Правете трикове и със спечелените пари подобрявайте екипировката си.
Uphill Rush 3
4.00
55K
Indestruc2Tank
Управлявайте неразрушим камион, отскачайте от бомбите и разрушайте вражеските самолети.
Indestruc2Tank
5.00
16K
Пикап Рейсинг
Пикап Рейсинг е нова състезателна игра с тунинговани пикапи. Играта предлага страхотна триизмерна графика, много ъпгрейди за джипката и 11 писти по които може да се състезаваш. Запали двигателя и се впусни в бясната надпревара срещу 11 опонента.
Пикап Рейсинг
3.67
10,2K
Road Wolves
Динамично състезание в коли, без правила. В тази игра всичко е позволено в борбата за първото място. След всяко състезание можете да подобрявате колата и оръжията си.
Road Wolves
3.50
40,2K
Crash The Cars
Покажете уменията си на шофьор като блъскате другите коли в арената докато останете последната движеща се кола.
Crash The Cars
4.00
22,9K