Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Разрушително Състезание
Отличен 4.83
(6 гласа)

Разрушително Състезание

Разрушително Състезание е състезателна игра с коли в която участваш в смъртоносни гонки с коли. Това означава че последната кола която се движи по пистата печели състезанието. Избери си кола и се впусни в надпреварата. Опитай се да удряш опонентите си и да избягваш техните атаки. С изкараните пари можеш да си купиш по-бърза и бронирана кола.
Посещения: 12868 Размер на файла: 13 MB Добавено: чт 29 май 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Z or X - турбо.
Снимка 1 от Разрушително Състезание Снимка 2 от Разрушително Състезание Снимка 3 от Разрушително Състезание Снимка 4 от Разрушително Състезание Снимка 5 от Разрушително Състезание
Mad Racers
Добре дошли в клуба на лудите рейсъри. Готов ли си да бъдеш един от тях? Състезавайте се срещу най-добрите и намерете своето място сред тях. Внимавайте защото пистата е много коварна - разлято масло и други опасности дебнат зад всеки завой.
Mad Racers
4.00
46,8K
Оффроуд лудост
Оффроуд лудост е страхотна игра с огромни джипове. Състезавай се срещу други джипери по офф-роуд писти пълни със скрити препятствия и експлозиви. Трябва да завършиш първи на всяка писта за да отключиш следващата. Успех.
Оффроуд лудост
3.00
12,9K
Космически състезания
Космически състезания е нова, триизмерна рали игра в която се състезавате по няколко 3D писти. Събирайте бонусите и паритее за подобрения. По време на състезанията събирайте и енергия които може да използвате за турбо или да атакувате другите състезатели.
Космически състезания
4.00
15,5K
АТВ състезания
Както може би се ориентирахте от заглавието това е състезателна игра с АТВ-та. В нея се състезаваш срещу други АТВисти на затворена мини писта. Дай най-доброто от себе си и завърши първи за да отключиш следващото ниво.
АТВ състезания
4.00
6,7K
Thump
3.00
28,3K