Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Разрушително Състезание
Отличен 4.83
(6 гласа)

Разрушително Състезание

Разрушително Състезание е състезателна игра с коли в която участваш в смъртоносни гонки с коли. Това означава че последната кола която се движи по пистата печели състезанието. Избери си кола и се впусни в надпреварата. Опитай се да удряш опонентите си и да избягваш техните атаки. С изкараните пари можеш да си купиш по-бърза и бронирана кола.
Посещения: 13274 Размер на файла: 13 MB Добавено: чт 29 май 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Z or X - турбо.
Снимка 1 от Разрушително Състезание Снимка 2 от Разрушително Състезание Снимка 3 от Разрушително Състезание Снимка 4 от Разрушително Състезание Снимка 5 от Разрушително Състезание
Блъскащи Колички
Блъскащи колички е нова игра в която трябва да унищожиш всичките си противници. В началото нямаш много пари и си купуваш скромна кола, с която трябва да блъскаш и избутваш останалите, докато останеш единствения оцелял. Подобрявай колата и оръжията си за да взривяваш по-лесно конкуренцията.
Блъскащи Колички
3.00
18,5K
The Midnight Race
Нощно 3D състезание по магистрала.
The Midnight Race
3.00
83,2K
Хот Род Състезатели
Хот Род Състезатели (Hot Rod Racers) е една от най-добрите игри с драг състезания. Играта е направена с модерната на напоследък технология Unity 3d, което и дава възможност да ни впечатли със страхотни реалистични 3Д графики. Участвайте в множество драг състезания, срещу опоненти управлявани от компютъра, за да спечелите пари за подобрения на колата си и да отключите нови писти. Забавлявайте се, като се състезавате и подобрявате колата си, докато станете шампион в драг състезанията. Успех!
Хот Род Състезатели
3.00
17,5K
Рали поинт 2
Рали поинт 2 е страхотна триизмерна игра с коли в която трябва да подобряваш времената дадени от другите състезатели. Отключвай нови коли и писти като печелиш състезанията. Следни внимателно температурата на автомобила защото лесно може да го прегрееш.
Рали поинт 2
3.75
67,3K
Rebecca Whack - Friday
Предизвикайте катастрофа с кола, така че да изстреляте Ребека Блек възможно най-далече. След всеки опит печелите точки с които можете да подобрявате оборудването си, за да постигнете по-добри резултати.
Rebecca Whack - Friday
4.00
13,1K