Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Разрушително Състезание
Отличен 4.83
(6 гласа)

Разрушително Състезание

Разрушително Състезание е състезателна игра с коли в която участваш в смъртоносни гонки с коли. Това означава че последната кола която се движи по пистата печели състезанието. Избери си кола и се впусни в надпреварата. Опитай се да удряш опонентите си и да избягваш техните атаки. С изкараните пари можеш да си купиш по-бърза и бронирана кола.
Посещения: 13129 Размер на файла: 13 MB Добавено: чт 29 май 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Z or X - турбо.
Снимка 1 от Разрушително Състезание Снимка 2 от Разрушително Състезание Снимка 3 от Разрушително Състезание Снимка 4 от Разрушително Състезание Снимка 5 от Разрушително Състезание
The Ratmobile
В тази игра управлявате автомобил задвижван от мишки. Помогнете на мишките да се приберат у дома със странният автомобил.
The Ratmobile
4.00
30,8K
Омерта Мафия
Готов ли си да се присъединиш към Мафията? Те ще ти поставят няколко задачи за да преценят дали си способен да се справиш с не-леките задачи. Седни зад волана на някои от най-прекрасните стари коли които съществуват. В играта те очаква доста шофиране и паркиране. Приготви се за доста приключения и трудни мисии в тази интересна игра.
Омерта Мафия
4.00
9,2K
Рисковано шофиране
Изберете любимият си цвят кола и я карайте по магистралата, като избягвате камионите и другите препятствия.
Рисковано шофиране
4.00
51,5K
Марсиански Роувър - Паркиране
Готови ли сте за експедиция до Марс. Можеш да избираш между 14 различни космически роувъри и да седнеш зад волана. Премини през 16 напрегнати нива докато завършиш обучението си. Успех.
Марсиански Роувър - Паркиране
4.06
8,4K
Silent Destiny Speed-off
Бягай и се ориентирай в Мрачната гора, за да достигнеш Spirit Sanctum, свърталището на Тъмните духове. Избягвай Santelmos - те те забавят и повреждат кораба ти. Използвай водни гюлета, за да унищожиш враговете. Но внимавай - имаш ограничен брой гюлета!
Silent Destiny Speed-off
5.00
6,3K