Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Разрушително Състезание
Отличен 4.83
(6 гласа)

Разрушително Състезание

Разрушително Състезание е състезателна игра с коли в която участваш в смъртоносни гонки с коли. Това означава че последната кола която се движи по пистата печели състезанието. Избери си кола и се впусни в надпреварата. Опитай се да удряш опонентите си и да избягваш техните атаки. С изкараните пари можеш да си купиш по-бърза и бронирана кола.
Посещения: 13018 Размер на файла: 13 MB Добавено: чт 29 май 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Z or X - турбо.
Снимка 1 от Разрушително Състезание Снимка 2 от Разрушително Състезание Снимка 3 от Разрушително Състезание Снимка 4 от Разрушително Състезание Снимка 5 от Разрушително Състезание
Сибирски Супер Коли
Сибирски Супер Коли е нова състезателна игра със спортни автомобили. Пистите се намират в сибир и са заледени. Опитай се да спечелиш всички 5 писти и да станеш шампион на Сибир.
Сибирски Супер Коли
3.33
14,1K
3D Такси Рейсинг
3D Такси Рейсинг е готина, триизмерна, състезателна игра. Много забавни писти и няколко различни мода на игра. Побеждавай опонентите си и печели състезанията. Печелейки състезанията ще отключваш нови писти.
3D Такси Рейсинг
3.00
53,1K
Марио дрифт
Марио дрифт е състезателна игра с коли, в която трябва да помогнете на любимият си Нинтендо герой Супер Марио да унищожи костенурките налазили по пистата, като ги блъска с новата си спортна кола. На всяко ниво трябва да унищожите определен брой костенурки, за да отключите следващата писта.
Марио дрифт
5.00
36,4K
Паркинг - Международно Летище
Да се опиташ да си намериш място на паркинга на летището не винаги е лесна задача. Пробвай се да спечелиш златен медал на всичките, интересни, 12 нива. За целта трябва да намериш място, и да паркираш на него възможно най-бързо.
Паркинг - Международно Летище
3.00
18,9K
Крале на ралито
Състезателна игра в която се състезаваш по оффроуд писти срещу компютърно контролирани опоненти. Може да състезаваш с две различни машини. Карай внимателно защото колата ти може да се счупи, и трябва да я поправяш след всяко състезание.
Крале на ралито
3.50
38,1K