Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
X Speed Race Shift
Отличен 4.33
(3 гласа)

X Speed Race Shift

Страхотна нова игра, с бързи коли и скоростни състезания. Състезавай се срещу други маниаци на бързите коли на затворена писта. Новата версия предлага много нови коли и писти. Избери си кола и се впусни в надпреварата.
Посещения: 22399 Размер на файла: 953 KB Добавено: пн 2 юни 2014
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Снимка 1 от X Speed Race Shift Снимка 2 от X Speed Race Shift Снимка 3 от X Speed Race Shift Снимка 4 от X Speed Race Shift Снимка 5 от X Speed Race Shift
X Men vs Justice League
Изберете си супер герой и се впуснете в героични битки.
X Men vs Justice League
4.00
33,5K
X Stunt Bike
Грабвайте мотора, правете стънтове и събирайте бонусите, за да можете да подобрите мотора между нивата.
X Stunt Bike
3.00
17K
Бездната
Бездната е страхотна бойна игра. Историята разказва как Рекс се е промъкнал в леговището на Ван Клейс, което се намира в бездната и трябва да устои на атаките на чудовищата Ево. Унищожи колкото можеш повече Евота преди Агент 6 да доведе войните на провидението и да довърши започнатото от теб.
Бездната
3.00
10,5K
Трикове с мотор: Хавайски пътеки
Трикове с мотор: Хавайски пътеки е 3D игра с мотори направена с иновативната Unity 3D технология. Играта предлага реалистични 3D графики, много подобрения и нови мотори, които можете да отключите след като спечелите няколко състезания. Яхнете мотора си и се включете в надпреварата.
Трикове с мотор: Хавайски пътеки
4.22
11,6K
Екстремен Триатлон
Изпробайте своята издръжливост в този екстремен триатлон от miniclip.com. Плувайте, карайте колело, бягайте и финиширайте първи.
Екстремен Триатлон
3.00
54,2K