Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Братя Калабаш
Отличен 5
(1 глас)

Братя Калабаш

Братя Калабаш е страхотна защитна игра направена от ветераните в бранша Miniclip.com. Целта ти е да защитаваш земите си от атаките на враговете си, като строиш защитни кули покрай пътя. Успех.
Посещения: 8790 Добавено: пн 2 юни 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Братя Патета 2
Пиле и Пате братя 2 е забавна аркадна игра с анимационна графика. Както може да се досетите от заглавие в играта се разказва за две патета които са братя. Те са тръгнали на приключение в гората където събират скъпоценни камъни. Помогни на малките патета да съберат възможно най-много камъчета и да избягват опасностите които ги дебнат в гората.
Братя Патета 2
5.00
3,2K
Age of War
Отбранителна игра която се развива в каменната ера.
Age of War
3.00
22,7K
Империите на Аркея
Командире, добре дошъл на острова на залеза. Този, някога проспериращ остров е ограбен от пиратски набези през последните месеци. Сега тези кръвопийци са впили зъби в богатия град Хартвейл. Дай на злодеите това което заслужават.
Империите на Аркея
5.00
12,9K
Зомбитата от Бат Салц
Твоя роден град се казва Бат Салц и е бил нападнат от зомбита. Ти си единствения който може да се намеси и да спаси града. Разполагаш с тежковъоръжен джип, който е паркиран до магистралата. Отблъсквай вълните от зомбита с тежката картечница монтирана в джипа. Харчи парите които печелиш за подобрения. Успех.
Зомбитата от Бат Салц
5.00
5,2K
Не Бързай
Не Бързай е забавна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Целта в тази игра е да помогнеш на костенурката да намери подарък за рожден ден възможно най-бързо. Изстрелвай костенурка през гората възможно най-надалеч за да намери подарък. След всеки опит печелиш пари с които да подобриш екипировката си.
Не Бързай
5.00
3,1K