Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Братя Калабаш
Отличен 5
(1 глас)

Братя Калабаш

Братя Калабаш е страхотна защитна игра направена от ветераните в бранша Miniclip.com. Целта ти е да защитаваш земите си от атаките на враговете си, като строиш защитни кули покрай пътя. Успех.
Посещения: 9367 Добавено: пн 2 юни 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Братя Патета 2
Пиле и Пате братя 2 е забавна аркадна игра с анимационна графика. Както може да се досетите от заглавие в играта се разказва за две патета които са братя. Те са тръгнали на приключение в гората където събират скъпоценни камъни. Помогни на малките патета да съберат възможно най-много камъчета и да избягват опасностите които ги дебнат в гората.
Братя Патета 2
5.00
3,5K
Лошия Строител 2
Втората версия на екшън играта лошия строител е вече тук. Новата версия предлага много нови нива и оръжия с които да се защитаваш строителна площадка. Грабвай оръжието си и се защитавай от безкрайните вълни от мутанти. След всяка вълна може да похарчиш събраните пари за оръжия.
Лошия Строител 2
3.00
5,9K
Защитниците
Защитниците е иновативна защитна игра със ретро графика. Играта има много интересна история и начин за ъпгрейди. Твоите герои вдигат експириънс и нива, можеш и да ги оборудваш със различни оръжия и магии. С две думи - супер игра.
Защитниците
4.00
9,2K
КваКва Парк
КваКва Парк е забавна игра подходяща за най-малките посетители. Избери си един от двата герои и се включи в състезанието по водната пързалка. След всяко състезание можеш да подобряваш героя си. Успех.
КваКва Парк
4.50
2,3K
Атаката на пингвините TD
Забавна защитна игра, в която строите отбранителни кули против вълните от атакуващи пингвини.
Атаката на пингвините TD
3.00
9,5K