Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Братя Калабаш
Отличен 5
(1 глас)

Братя Калабаш

Братя Калабаш е страхотна защитна игра направена от ветераните в бранша Miniclip.com. Целта ти е да защитаваш земите си от атаките на враговете си, като строиш защитни кули покрай пътя. Успех.
Посещения: 10074 Добавено: пн 2 юни 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Братя Патета 2
Пиле и Пате братя 2 е забавна аркадна игра с анимационна графика. Както може да се досетите от заглавие в играта се разказва за две патета които са братя. Те са тръгнали на приключение в гората където събират скъпоценни камъни. Помогни на малките патета да съберат възможно най-много камъчета и да избягват опасностите които ги дебнат в гората.
Братя Патета 2
5.00
4K
Покемон Защита 2
Няколко диви покемони са атакували лабораторията на професор Оук. Аш трябва да защити лабораторията като използва своите собствени покемони. Защитавай базата като използваш различни видове покемони с които да се противопоставиш за лошите. Играта е типична защита.
Покемон Защита 2
4.00
3,8K
Star Command
Star Command е защитна игра, в която строите кули върху звездна флотилия.
Star Command
3.00
4,8K
Бойна Станция
Много трудна защитна игра, в която освен защитни кули разполагате и с герой, който можете да движите по време на битките.
Бойна Станция
3.00
8,1K
Зомби Рали (Zombie Race)
Зомби Рали е игра с коли и зомбита в която ти си в ролята на Зомби шофьор на такси. Карай таксито по магистралата, избягвай другите коли и събирай бонуси. За да минеш нивото трябва да изпиеш достатъчно мозъци преди да свърши времето. На края на нивото може да използваш спечелените пари за да подобряваш таксито.
Зомби Рали (Zombie Race)
5.00
28,9K