Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Магистрален Състезател
Отличен 4.67
(3 гласа)

Магистрален Състезател

Магистрален Състезател е триизмерна игра с коли. Изисква Unity 3D плеър. В тази игра караш колата си по магистралата с висока скорост. Главната ти цел е да изпревариш всички по пътя си без да се разбиеш. След всяко състезание можеш да използваш парите които си изкарал за да си купиш по-бърза кола. Успех.
Посещения: 23313 Размер на файла: 32 MB Добавено: вт 3 юни 2014
Добави към любими
Управлява се с WASD или стрелките.
Снимка 1 от Магистрален Състезател Снимка 2 от Магистрален Състезател Снимка 3 от Магистрален Състезател Снимка 4 от Магистрален Състезател Снимка 5 от Магистрален Състезател
youtube/JMz7H_n6tT4
Магистрален хищник
Зимата е вече тук, така че се приготви за зимни състезания по магистралата. Целта ти е да намериш и унищожиш всички коли с черен индикатор. Изблъсквай ги от пътя, и се пази от всички останали. Събирай бонуси като енергия и турбо.
Магистрален хищник
5.00
40,8K
Острова на Краля 3
Третата версия на безплатната игра Острова на Краля. Новата версия може да играеш като магьосник или Боец. Започни приключението в тази непозната земя, намирай магически оръжия и се сражавай с митични чудовища, докато намериш изхода.
Острова на Краля 3
5.00
3,6K
Възхода на Титаните
Възхода на Титаните (Rise of the Titans) е екшън игра в която ти си огромно чудовище, което препуска обезумяло през джунглата, и руши всичко по пътя си. Мачкай сгради и хора, и подобрявай ДНК-то си. Успех.
Възхода на Титаните
4.00
4,6K
GTR състезание
GTR състезание е игра с коли с три различни мода на игра. Първия мод е Дрифт, където трябва да дрифтваш в завоите за повече точки. В Драг мода се състезаваш срещу компютъра и трябва ръчно да сменяш скоростите. Последния мод е Преследване. В него трябва да избягаш от полицията.
GTR състезание
4.00
55,8K
Соник Състезателна Зона
В играта Соник Състезателна Зона се състезаваш със Соник и неговите приятели. Карай внимателно и събирай златните пръстени за максимален резултат. Трябва да финишираш първи за да отключиш следващата писта.
Соник Състезателна Зона
4.00
26,4K