Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Защитника на Империята 2
Много добър 4
(2 гласа)

Защитника на Империята 2

Втора версия на страхотната защитна игра "Защитника на Империята" е вече тук. Целта ти е да разгромиш всички врагове които нападат и да защитиш империята на всяка цена. След всяка вълна от врагове събираш опит и пари, с които подобряваш защитните си умения.
Посещения: 3770 Размер на файла: 5 MB Добавено: чт 5 юни 2014
Добави към любими
1-6 - смяна на оръжия.
QWERTY - капани.
ASDFGH - магии.
Интервал- стреляй/действие.
Прицел и стрелба - с мишката.
Снимка 1 от Защитника на Империята 2 Снимка 2 от Защитника на Империята 2 Снимка 3 от Защитника на Империята 2 Снимка 4 от Защитника на Империята 2 Снимка 5 от Защитника на Империята 2
youtube/AszN1d0ZPkU
Защитника на Мавас
Както може би се подразбира от заглавието, Защитника на Мавас е интересна защитна игра с уникален геймплей. В тази игра тренираш различни единици които ще се сражават срещу безкрайните вълни от чудовища. В допълнение може да строиш защитни кули. Събирай хранителните запаси и тренирай нови войници. Успех със защитаването на базата ти.
Защитника на Мавас
4.00
15,3K
Защитника на Галактиката
Защитника на Галактиката е епичен аркаден шутър. Играта предлага 20 нива, 3 различни нива на трудност, много различни противници, подобрения и чист екшън. Забавлявай се докато спасяваш галактиката.
Защитника на Галактиката
5.00
3,2K
Young Lee
Тръгнете на пътешествие изпълнено с търсене на отмъщение и да стане най-добрия кунг-фу майстор!
Young Lee
3.00
17,8K
Агент нула
Вашата мисия в тази екшън игра е да бягате от вашите преследвачи. Карайте мотори, водни ски, коли и бягайте и стреляйте по преследвачите си.
Агент нула
3.00
12,1K
Пироманът
Пироманът е екшън игра в която трябва да избиваш враговете си, и да взривяваш сгради с различни експлозиви и без да използваш други оръжия. На всяко ниво имаш различна мисия, използвай мини-картата за да провериш целите си и да ги взривиш.
Пироманът
4.00
13,3K