Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Защитника на Империята 2
Много добър 4
(2 гласа)

Защитника на Империята 2

Втора версия на страхотната защитна игра "Защитника на Империята" е вече тук. Целта ти е да разгромиш всички врагове които нападат и да защитиш империята на всяка цена. След всяка вълна от врагове събираш опит и пари, с които подобряваш защитните си умения.
Посещения: 4025 Размер на файла: 5 MB Добавено: чт 5 юни 2014
Добави към любими
1-6 - смяна на оръжия.
QWERTY - капани.
ASDFGH - магии.
Интервал- стреляй/действие.
Прицел и стрелба - с мишката.
Снимка 1 от Защитника на Империята 2 Снимка 2 от Защитника на Империята 2 Снимка 3 от Защитника на Империята 2 Снимка 4 от Защитника на Империята 2 Снимка 5 от Защитника на Империята 2
youtube/AszN1d0ZPkU
Защитника на Мавас
Както може би се подразбира от заглавието, Защитника на Мавас е интересна защитна игра с уникален геймплей. В тази игра тренираш различни единици които ще се сражават срещу безкрайните вълни от чудовища. В допълнение може да строиш защитни кули. Събирай хранителните запаси и тренирай нови войници. Успех със защитаването на базата ти.
Защитника на Мавас
4.50
15,4K
Защитника на Галактиката
Защитника на Галактиката е епичен аркаден шутър. Играта предлага 20 нива, 3 различни нива на трудност, много различни противници, подобрения и чист екшън. Забавлявай се докато спасяваш галактиката.
Защитника на Галактиката
5.00
3,5K
Приключението на Абобо
ВНИМАНИЕ!!! Играта е голяма и е възможно да зарежда по-дълго от обикновеното. Много интересна приключенска игра, за един останал неизвестен герой на Нинтендо, който чак сега получава шанса си да разкаже собствената си история.
 Приключението на Абобо
4.00
8,2K
Дейв Безстрашния Каскадьор
Дейв Безстрашния Каскадьор е нова забавна игра, в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Най-важното е да уцелиш точната скорост на автомобила при излитането, така че бъди внимателен и не задържай шпацията, а само я почуквай леко. След всяка каскада можеш да подобряваш автомобила за следващата каскада.
Дейв Безстрашния Каскадьор
4.00
33,3K
Arm of Revenge
Много добре направена ретро бойна игра. Играта има страхотна графика плавни движения и над 30 удара.
Arm of Revenge
3.00
18,2K