Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Последния Завет: Нулвео пространство
Добър 3
(1 глас)

Последния Завет: Нулвео пространство

Един ден нашия герой се сражавал както обикновено със силите на злото. Но след поредната победа огромно чудовище се появило от дупка в земята. Нашият герой не успява да избяга и пада в дупката. Твоята цел е да помогнеш на безстрашния герой да се измъкне от дупката. Успех.
Посещения: 2801 Размер на файла: 20 MB Добавено: пт 6 юни 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
ИНТЕРВАЛ - скок.
Атака с ляв бутон на мишката
Шифт - вторична атака.
Последния Оцелял
Готина игра с полицаи и мафиоти. Ти си в ролята на пазителя на закона, и трябва да обикаляш из града и да се оглеждаш за мафиоти и престъпници. Унищожи всички всички мишени преди да изтече времето и продължи към следващото ниво.
Последния Оцелял
4.00
27,1K
East Fantasy
Бийте се с различните врагове, внимавайте с босовете. Успех !
East Fantasy
3.00
9,1K
Effing Zombies
Избивайте зомбитата и със спечелените пари купувайте нови по-мощни оръжия.
Effing Zombies
5.00
14,5K
Steam Droid
Забавна игра с красива графика. В тази игра вие сте в ролята на дроид захранван от парен двигател. Освобожавайте пленените дроиди от вашият вид и се бийте с другите. След всяко ниво можете да подобрявате бронята и оръжието си.
Steam Droid
3.00
8,4K
Марио Балончета
Марио Балончета е нова игра с любими на всички ни Супер Марио. Подскачай по платформите и атакувай гумбите с балончета. След като си уловил гумбата в балонче трябва да го пукнеш, или ще избяга. Играта предлага 5 нива, но ще трябва да ги отключиш преди да можеш да ги играеш.
Марио Балончета
3.00
3,4K