Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Ядосаните Птички от Рио
Добър 3
(1 глас)

Ядосаните Птички от Рио

Оригиналните ядосани птички са отвлечени и заведени във великия град Рио де Жанейро. Техните приятели, птиците от Рио са решили да ги освободят, но имат нужда от помощ. Тук се намесваш ти, организирай атаката така че да успеят.
Посещения: 4639 Размер на файла: 7 MB Добавено: чт 12 юни 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Ядосаните Животни 2
Ядосаните Животни 2 е физична игра вдъхновена от Angry Birds. В тази игра трябва да помогнеш на ядосаните животни да се сражават с извънземните които се опитват да ги отвлекат, докато спят. Използвай прашката за да стреляш по тях.
Ядосаните Животни 2
4.00
5K
Острието на Купидон
Използвай мишката за да разделяш предмети и помогни на топките да се съберат и да се целунат. Режи прецизно защото имаш ограничен брой разрези.
Острието на Купидон
4.00
6,4K
Паркинг хулиган
Паркинг хулиган е физична игра със коли. Ти си в ролята на Паркинг хулиган и целта ти е да разрушиш колкото можеш повече паркирани коли, като засилиш твоята в тях.
Паркинг хулиган
4.00
28,6K
Томи Прашката
Томи изпробва новата си прашката когато изведнъж забелязва, че неговите приятели са отвлечени. Помогни на Томи да намери и освободи приятелите. За целта ще използваш прашката си. С нея може да ползваш различни амуниции. Цели се точно защото те не са безкрайни. Между нивата можеш да подобряваш уменията на героя - успех със спасяването на приятелите ти.
Томи Прашката
3.00
7,2K
Shoot The Snake
Насочете оръдието и стреляйте по змиите, докато ги уцелите всички.
Shoot The Snake
4.00
10,5K