Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Зомбикс 2: Роботи
Много добър 3.83
(6 гласа)

Зомбикс 2: Роботи

Втората част на играта Зомбикс. В тази играе играеш на сравнително малка карта и трябва да намериш оръжията скрити из нивото и да изтрепеш всички роботи.
Посещения: 21168 Размер на файла: 33 MB Добавено: чт 19 юни 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
WASD - Движение
E - взимане/използване
Шпация - скок,
R - презареждане.
C - клякане
Shift - тичане
V - рестартиране
Бягащия Човек
Бягащия Човек е игра от първо лице със страхотна графика. Играта се играе с Unity плеър. На ваше разположение са няколко мисии и много оръжия с които ще се сражаваш срещу безкрайните врагове.
Бягащия Човек
3.00
6,9K
Извънградско Състезание
Извънградско Състезание (Country Ride) е много добре направена триизмерна игра за Unity 3D плеър. Има само една кола и няколко писти за каране, но играта е наистина добра. Избери си цвят за автомобила и се впусни в надпреварата.
Извънградско Състезание
3.83
27,4K
Road of the Dead 2
Може би няма човек който не е играл тази уникална игра. Втората версия вече е факт със много подобрения. Вече не си сам, има и втори оцелял от зомби апокалипсиса. Той ще ти помага като стреля по чудовищата докато ти шофираш. Има също и много нови нива и интересни изненади. Успех.
Road of the Dead 2
4.67
6,1K
Избягай от Смъртта
Избягай от Смъртта е уникална игра със зомбита, в която трябва да оцелееш колкото се може по-дълго. Бягай от зомбитата и разбивай сандъците за бонуси. Използвай силата на дъгата за да разчистваш зомбитата от време на време.
Избягай от Смъртта
3.00
4,6K
Bloons 2
Помогнете на маймунката да спука всички балони.
Bloons 2
3.00
17,7K