Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Зомбикс 2: Роботи
Много добър 3.83
(6 гласа)

Зомбикс 2: Роботи

Втората част на играта Зомбикс. В тази играе играеш на сравнително малка карта и трябва да намериш оръжията скрити из нивото и да изтрепеш всички роботи.
Посещения: 21250 Размер на файла: 33 MB Добавено: чт 19 юни 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
WASD - Движение
E - взимане/използване
Шпация - скок,
R - презареждане.
C - клякане
Shift - тичане
V - рестартиране
Zombie Strike Two
Втората версия на страхотната игра за оцялване Zombie Strike е вече факт. Ти си приклещен във ферма пълна със зомбита и главната ти цел е да оцелееш. Сражавай се с ордите зомбита и се опитай да удържиш фронта възможно най-дълго. Успех.
Zombie Strike Two
3.85
7,8K
Зомби Защита с Вини Викинга
Зомби защита е класическа защитна игра (Tower Defense). Ти си в ролята на викинг който се опитва да защити замъка си от тълпите зомбита които атакуват. Хвърляй мечове по зомбитата, събирай пари и подобрявай оръжията си за да устоиш колкото се може по-дълго на атаките.
Зомби Защита с Вини Викинга
3.00
19,6K
Масово Клане 2099
Годината е 2099 и корупцията е достигнала невиждани висини. Ти си сам срещу злия режим на диктаторите. Опитай се да ги свалиш сам самичък като използваш различни оръжия.
Масово Клане 2099
4.00
3,9K
Дядо Коледа срещу Зомбитата
Зомбитата са напднали къщата на дядо Коледа в Лапландия, и той е твърдо решен да се бие докрай. Барикадирал се е и е твърдо решен да не се остави на зомбитата. Стреляй по зомбитата и не им позволявай да достигнат барикадата. След всяко ниво може да поправяш барикадата и да купуваш нови оръжия.
Дядо Коледа срещу Зомбитата
4.00
33,9K
Hit Stick 2
Новата версия на hit stick предлага нови оръжия и много нови нива.
Hit Stick 2
3.00
22,6K