Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Зомбикс 2: Роботи
Много добър 3.83
(6 гласа)

Зомбикс 2: Роботи

Втората част на играта Зомбикс. В тази играе играеш на сравнително малка карта и трябва да намериш оръжията скрити из нивото и да изтрепеш всички роботи.
Посещения: 21374 Размер на файла: 33 MB Добавено: чт 19 юни 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
WASD - Движение
E - взимане/използване
Шпация - скок,
R - презареждане.
C - клякане
Shift - тичане
V - рестартиране
Зомби Неприятности
Зомби Неприятности е екшън игра в която ти си изгубен в страховита гора пълна със зомбита. Намери пътя към хеликоптера и за защитавай от зомбитата с пистолета си.
Зомби Неприятности
3.00
9,6K
Извънземна Анархия
Сражавай се с многобройната човешка армия в тази луда игра. Този път ти си в ролята на извънземното и се опитваш да устоиш на атаките на хората. Събирай бонусите които пускат умиращите войници и подсилвай стената си. Подобрявай и героя си за да ти е по-лесно срещу армията на човеците.
Извънземна Анархия
3.00
5,2K
Лего Междузвездни Войни
Лего Междузвездни Войни е войни е страхотна триизмерна игра. За да играете ви е нужен инсталиран unity 3D плеър. Поведи твоята лего армия и изпълнявай различни мисии и задачи в света на Лего. Успех.
Лего Междузвездни Войни
4.33
11K
Хобит - Бягство с Бъчва
Хобит - Бягство с Бъчва (The Hobbit - Barrel Escape) е екшън игра вдъхновена от култовия нов филм Хобит. Играта предлага невероятна триизмерна графика. Ти си спуснат в дървено буре по реката, и целта ти е да се измъкнеш невредим от това приключение. Орките ще те дебнат отвсякъде, пази се и стреляй с лъка си. Успех.
Хобит - Бягство с Бъчва
4.83
11,5K
Летищно Такси
Летищно Такси е триизмерна игра изискваща Unity Player. Целта ти в тази игра е да паркираш таксито на определените за това места без да удариш таксито. Паркирай бързо и внимателно и се съобразявай с ограниченото време. Ако удариш колата ще трябва да започнеш нивото отначало.
Летищно Такси
4.00
18,1K