Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Rally Point 4
Много добър 4
(2 гласа)

Rally Point 4

Четвъртата версия на страхотната Rally Point 4 е вече тук. Новата версия предлага уникална 3D графика и много нови нива и коли. Успех.
Посещения: 11383 Добавено: вт 24 юни 2014
Добави към любими
Управлявай с WASD или стрелките.
Шпация или Х - дрифт.
Z - турбо.
R - рестарт.
youtube/JT62vbaGXhk
Rally Point
3D Рали с много добра графика.
За да играете тази игра ви трябва Shockwave plugin.
Rally Point
3.36
441,7K
Rally Drift
Тествайте шофьорските си умения. Състезавайте се срещу други шофьори на затворена писта. Завършете първи и дрифтвайте по завоите за повече точки.
Rally Drift
2.00
62,2K
Мисия Робокоп
Мисия Робокоп (RoboCop Mission) е нова игра която има за цел да рекламира новия версия на култовия хит Робокоп. Играта е направена за Unity Player. Взимай патлака и се опитай да оцелееш възможно най-дълго във вражеската среда.
Мисия Робокоп
3.50
6,4K
Пожарна рейсинг 3D
Участвай в годишното състезание на пожарникарите и се състезавай с пожарни автомобили. Страхотна триизмерна игра с пожарни. Нека най-добрия шофьор на пожарна спечели това оспорвано състезание.
Пожарна рейсинг 3D
5.00
35,3K
Монстър Трък 360
Монстър Трък 360 е невероятна Unity игра от най-големите в бранша - Миниклипс. В тази игра трябва да дадеш по-добро време от опонентите си и да ги победиш в това оспорвано състезание за да отключиш следващата писта. Карай възможно най-бързо и се опитвай да правиш най-различни каскади във въздуха за по-висок резултат.
Монстър Трък 360
3.50
22,9K