Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Rally Point 4
Много добър 4
(2 гласа)

Rally Point 4

Четвъртата версия на страхотната Rally Point 4 е вече тук. Новата версия предлага уникална 3D графика и много нови нива и коли. Успех.
Посещения: 11536 Добавено: вт 24 юни 2014
Добави към любими
Управлявай с WASD или стрелките.
Шпация или Х - дрифт.
Z - турбо.
R - рестарт.
youtube/JT62vbaGXhk
Rally Point
3D Рали с много добра графика.
За да играете тази игра ви трябва Shockwave plugin.
Rally Point
3.36
441,9K
Rally Drift
Тествайте шофьорските си умения. Състезавайте се срещу други шофьори на затворена писта. Завършете първи и дрифтвайте по завоите за повече точки.
Rally Drift
2.00
62,3K
Tactical Rebels
Tactical Rebels е страхотна мрежова игра в която се биеш срещу играчи от цял свят. Играта предлага 6 различни карти и 5 различни мода на игра. Присъедини се към някоя игра или си направи собствена, в която другите играчи да влязат. Играчите са разпределени в два отбора, и ти трябва да направиш всичко възможно за да победи твоя отбор. Успех.
Tactical Rebels
5.00
9,3K
Гръмотевично Трасе
Гръмотевично Трасе е страхотна триизмерна игра с коли. Играта изисква да имате инсталиран UNITY PLAYER. Невероятна игра от ново поколение. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти и събирай пари за подобрения по автомобила.
Гръмотевично Трасе
3.00
9,1K
Дисни Състезатели
Много добре направена състезателна игра с любимите ви герои от филмите на Дисни. Изберете вашият герой и се състезавайте срещу другите участници в ралито. Всеки герой има различно специално умение и параметри на колата.
Дисни Състезатели
5.00
35,6K