Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Летящия Броненосец
Добър 3
(1 глас)

Летящия Броненосец

Летящия Броненосец е забавна игра, в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Изстреляй сладкия броненосец колкото по-далече можеш и събирай монети по време на полета. След всеки опит може да подобряваш уменията си за по-добър резултат.
Посещения: 2164 Добавено: ср 25 юни 2014
Добави към любими
Изстрелвай със шпацията.
Летящия Град
В играта Летящия Град ти управляваш огромен дирижабъл и целта ти е да стигне невредим до крайната си цел. Събирай диаманти и други бонуси докато транспортираш принца. Успех.
Летящия Град
3.00
7,3K
Инфектонатор
Инфектонатор - горещо преследване. Ретро игрица в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Ти си зомби и трябва да бягаш по улиците и да заразяваш колкото можеш повече хора, да събираш монети, и да изминеш максимален резултат. Успех.
Инфектонатор
3.00
1,9K
Моджото на Мумията
Една страхотна игра в която трябва да изминеш възможно най-дълго разстояние с един опит. Ти си в ролята на млад зубрач, който се опитва да впечатли момичетата. Той е решил да стане готин като намери гробницата на цар Готин. Използвай реактивната си раница за да летиш из гробницата. Избягвай препятствията и летящите мумии и събирай златни монети с които да подобряваш екипировката си.
Моджото на Мумията
3.00
5K
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel е поредната игра направена с колаборация между Лего и Междузвездни войни. Избери си космически кораб и се впусни в надпреварата. На всяко ниво има скрити корабни части , и ако успееш да ги събереш ще отключиш нов кораб. Успех.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
4.67
6,2K
Stone Punk
Трябва да хвърлите пещерният човек и колата му, възможно най-надалече. Със спечелените пари купувате подобрения за колата.
Stone Punk
5.00
8,2K