Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Роторна Буря
Добър 3
(1 глас)

Роторна Буря

Роторна Буря е страхотен военен симулатор с хеликоптери. Пилотирай военен хеликоптер през вражеска територия и елиминирай враговете които ти се изпречват на пътя. Избягвай атаките им и си пробивай пътя чрез огън. Събирай бонуси за по-силна стрелба и използвай нападателната си сила срещу враговете.
Посещения: 3032 Добавено: ср 25 юни 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - стрелба.
youtube/7ibDMfMrwG0
Война срещу Подводния Свят
Голямо подводно земетресение разтърсва дъното на океана през 2018 година. Това дава шанс на мутантите които живеят в океана да се опитат да превземат цялата планета. Те вече са построили военни бази по цялото океанско дъно. Хората пращат боен кораб който да се сражава с мутантите, и ти си неговия капитан.
Война срещу Подводния Свят
5.00
6K
Планински Рали Шампионат
Планински Рали Шампионат е триизмерна състезателна игра от титаните в бранша - miniclip.com. Играта предлага страхотна триизмерна графика, и много различни коли от които може да избираш. Успех.
Планински Рали Шампионат
4.67
21,1K
Костенурките Нинджа: Тъмни Времена
Костенурките Нинджа: Тъмни Времена е страхотна аркадна игра с любимите ни герои от анимационния сериал Костенурките Нинджа. В началото на играта можеш да играеш само с Леонардо, но скоро след това можеш да избираш и някой от останалите герои.
Костенурките Нинджа: Тъмни Времена
4.14
144,2K
Фермер
Целта е да откриеш най-добрата стратегия, за да развиеш максимално добре фермата си.
Фермер
3.00
15K
Костенурките Нинджа 3D
Костенурките Нинджа се завръщат в една невероятна триизмерна игра. Избери си любимия герой от популярното анимационно филмче и започни обучението. Има различни бонуси в играта които ще ти осигурят допълнително кръв или мутаген.
Костенурките Нинджа 3D
4.81
85,9K