Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Мото Трикове 3D
Отличен 4.38
(8 гласа)

Мото Трикове 3D

Мото Трикове 3D e игра с кросови мотори направена за Unity Player. Карай мотора си по 4 различни писти, всяка с шест различни нива. Карай мотора си възможно най-бързо и изпълнявай трикове във въздуха за повече точки. Успех.
Посещения: 22706 Размер на файла: 22 MB Добавено: ср 25 юни 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
R - рестарт.
youtube/rHdiTNDuWGs
Мото Шампион
Мото Шампион е страхотна състезателна игра с мотори направена от ветераните в бранша Miniclip. Избери си отбор и се включи в надпреварата. Карай мотора си с бясна скорост, като се опиташ да я подържаш през цялото състезание. Печели всички състезания, и с напредването в играта ще отключваш все по-мощни машини.
Мото Шампион
4.14
10,4K
Мото Рейсинг 2014
Мото Рейсинг 2014 е триизмерна състезателна игра направена за Unity Player. Играта предлага реалистична графика и страхотни писти. В началото на играта разполагаш само с един мотор но с напредването през нивата ще отключиш още. Успех.
Мото Рейсинг 2014
3.00
2,7K
Мото Съперници
Мото Съперници е страхотна мотокрос игра с много добра физика и приятна графика. Запали двигателя и се пусни по пистата. Целта ти е да достигнеш до финала възможно най-бързо. Изпълнявай трикове за да напълниш турбото си. Бъди внимателен защото има много препятствия по пътя до финиша. Успех.
Мото Съперници
3.25
11,1K
Мото Фест 5
Петата версия на играта Мото Фест е вече факт. Новата версия предлага 20 нови нива, пълни с различни предизвикателства с които трябва да се справиш. Имаш на разположение много подобрения, които ще ти помогнат да се справиш по-добре с препятствията.
Мото Фест 5
4.33
8,9K
Мото Състезание
Селото на Мечките организира голямо състезание с мотори. Целта е да спечелиш на 4 различни писти. Всяка писта има 5 контролни точки, като на всяка точка ще получаваш по 30 секунди, в които да достигнеш до следващата. Казано накратко - колкото по-бърз си, толкова по-добре.
Мото Състезание
4.00
3,9K