Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Провинциално Рали
Добър 3
(1 глас)

Провинциално Рали

Провинциално Рали е страхотна триизмерна игра направена за Юнити плеър. Избери си любимата кола, избери и цвят и се впусни в надпреварата. Има много писти по които да се състезаваш но трябва първо да ги отключиш.
Посещения: 10103 Размер на файла: 19 MB Добавено: вт 15 юли 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Интервал - ръчна спирачка.
C - промяна камера.
R - рестартиране.
Снимка 1 от Провинциално Рали Снимка 2 от Провинциално Рали Снимка 3 от Провинциално Рали Снимка 4 от Провинциално Рали Снимка 5 от Провинциално Рали
youtube/e2R1VY8FbYY
Х-Про Рали: Презареждане
Х-Про Рали: Презареждане е триизмерна рейсинг игра направена за Unity Player. Избери си писта и състезателна кола и се впусни в надпреварата. Трябва да биеш най-доброто време на пистата преди да можеш да отключиш следващия трак. Успех.
Х-Про Рали: Презареждане
4.00
51,9K
LEGO Speed Champions
LEGO Speed Champions е състезателна игра с коли която предлага зашеметяваща триизмерна графика. Има три различни класове състезания в които можеш да участваш. Всеки клас предлага уникални писти и коли. Направи своя избор и се впусни в надпреварата.
LEGO Speed Champions
3.79
7,7K
Скейтър
Скейтър е спортна игра направена за Unity player. В тази игра ти си в ролята на младо момче което кара скейта си по улиците на града. Карай възможно най-бързо, събирай бонуси, скачай от рампите и прави трикове. Пази се от градския трафик и бъди внимателен.
Скейтър
2.00
11,4K
Park Your Ride 2: Shanghai
Паркирайте колите на обозначените места, внимавайте да не ги блуснете или да прегазите пешеходец. Успех на младите шофьори.
Park Your Ride 2: Shanghai
4.50
63,4K
Бягащия Човек
Бягащия Човек е игра от първо лице със страхотна графика. Играта се играе с Unity плеър. На ваше разположение са няколко мисии и много оръжия с които ще се сражаваш срещу безкрайните врагове.
Бягащия Човек
4.00
7,1K