Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Провинциално Рали
Добър 3
(1 глас)

Провинциално Рали

Провинциално Рали е страхотна триизмерна игра направена за Юнити плеър. Избери си любимата кола, избери и цвят и се впусни в надпреварата. Има много писти по които да се състезаваш но трябва първо да ги отключиш.
Посещения: 10234 Размер на файла: 19 MB Добавено: вт 15 юли 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Интервал - ръчна спирачка.
C - промяна камера.
R - рестартиране.
Снимка 1 от Провинциално Рали Снимка 2 от Провинциално Рали Снимка 3 от Провинциално Рали Снимка 4 от Провинциално Рали Снимка 5 от Провинциално Рали
youtube/e2R1VY8FbYY
Пикап Рейсинг
Пикап Рейсинг е нова състезателна игра с тунинговани пикапи. Играта предлага страхотна триизмерна графика, много ъпгрейди за джипката и 11 писти по които може да се състезаваш. Запали двигателя и се впусни в бясната надпревара срещу 11 опонента.
Пикап Рейсинг
3.67
10,9K
Tokyo Drift Parking
Tokyo Drift Parking е игра за паркиране, в която трябва да паркирате колата на отбелязаното място с дрифт, ако просто си карате не се брои.
Tokyo Drift Parking
4.00
57,4K
Про Мотокрос Рейсър
Про Мотокрос Рейсър е страхотна мини-байк рейсинг игра. Изиграйте туториала за да се научите да управлявате мощната машина. Карай възможно най-бързи и събирай различни бонуси за по-добре представяне на състезанията. Успех.
Про Мотокрос Рейсър
3.00
25,4K
Rally Point
3D Рали с много добра графика.
За да играете тази игра ви трябва Shockwave plugin.
Rally Point
3.36
441,9K
3D Моторни Лодки
Състезание с моторни лодки на водна писта. Много адреналин и високи скорости. Целта естествено е да финишираш първи, преди всички други състезатели.
3D Моторни Лодки
3.00
7,9K