Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Братя Патета 2
Отличен 5
(1 глас)

Братя Патета 2

Пиле и Пате братя 2 е забавна аркадна игра с анимационна графика. Както може да се досетите от заглавие в играта се разказва за две патета които са братя. Те са тръгнали на приключение в гората където събират скъпоценни камъни. Помогни на малките патета да съберат възможно най-много камъчета и да избягват опасностите които ги дебнат в гората.
Посещения: 3922 Размер на файла: 5 MB Добавено: ср 16 юли 2014
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Шпация - скок.
Снимка 1 от Братя Патета 2 Снимка 2 от Братя Патета 2 Снимка 3 от Братя Патета 2 Снимка 4 от Братя Патета 2 Снимка 5 от Братя Патета 2
Братя Калабаш
Братя Калабаш е страхотна защитна игра направена от ветераните в бранша Miniclip.com. Целта ти е да защитаваш земите си от атаките на враговете си, като строиш защитни кули покрай пътя. Успех.
Братя Калабаш
5.00
9,9K
Съюза на машините
Механичният свят е атакуван от ужасен вирус и всички роботи са полудели. За да се елиминира източника заразата, механичния съвет е избрал да изпрати най-могъщите си войни за да се справят с кризата.
Съюза на машините
3.00
4,7K
Лего Междузвездни Войни
Лего Междузвездни Войни е войни е страхотна триизмерна игра. За да играете ви е нужен инсталиран unity 3D плеър. Поведи твоята лего армия и изпълнявай различни мисии и задачи в света на Лего. Успех.
Лего Междузвездни Войни
4.33
11K
Плячкосващи герои
Плячкосващи герои (Loot Heroes) е ролева игра, в която изследвате мистериозни подземия, воювате със зловещи чудовища и събирате пари и предмети, за трениране на героят ви и закупуване на по силни оръжия. Бъдете подготвени, защото на краят на всяко ниво ви очаква Демон Бос. Успех!
Плячкосващи герои
4.00
3,8K
Съвършен Войник
Съвършен Войник е екшън игра в която се разказва за един свят, в който киборгите са създадени за да защитават хората. Нещо се е объркало ужасно и машините са се обърнали срещу хората и са избили повечето от населението на земята. Ти си в ролята на киборг който се сражава на страната на хората и е тяхната единствена надежда. Успех със спасението на земята.
Съвършен Войник
3.00
4,3K