Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Братя Патета 2
Отличен 5
(1 глас)

Братя Патета 2

Пиле и Пате братя 2 е забавна аркадна игра с анимационна графика. Както може да се досетите от заглавие в играта се разказва за две патета които са братя. Те са тръгнали на приключение в гората където събират скъпоценни камъни. Помогни на малките патета да съберат възможно най-много камъчета и да избягват опасностите които ги дебнат в гората.
Посещения: 3854 Размер на файла: 5 MB Добавено: ср 16 юли 2014
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Шпация - скок.
Снимка 1 от Братя Патета 2 Снимка 2 от Братя Патета 2 Снимка 3 от Братя Патета 2 Снимка 4 от Братя Патета 2 Снимка 5 от Братя Патета 2
Братя Калабаш
Братя Калабаш е страхотна защитна игра направена от ветераните в бранша Miniclip.com. Целта ти е да защитаваш земите си от атаките на враговете си, като строиш защитни кули покрай пътя. Успех.
Братя Калабаш
5.00
9,8K
Крадец на Зайци
Откраднете зайците, като ги примамите с моркова до телепорта.
Крадец на Зайци
3.33
13,8K
Аква Бой
Приготви се за подводно приключение в новата игра Аква Бой. Ти си в ролята на малко момче което на мисия с маймунката си Албърт. Заедно, те търсят шлема на Патандор. За жалост маймунката му е повредила подводницата и цялата им екипировка е потънала на дъното на океана. Изследвай морските дълбини и се опитай да намериш екипировката си и скритото съкровище. Успех.
Аква Бой
3.00
3K
Aliens Land
Забaвна игра в която управлявате летяща чиния. Целта е да събирате кристалите и да преминавате през нивата.
Aliens Land
5.00
15,2K
Един обикновен ден
Страхотна шутър/приключенска игра, в която ти и твоите приятели решавате да изровите скритото съкровище на краля. Внимавайте, защото пътят ви ще бъде изпълнен с опасности.
Един обикновен ден
4.50
8,6K