Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кралски битки
Отличен 4.43
(7 гласа)

Кралски битки

Кралски битки е защитна игра в реално време. Войските са стрелци, мечоносци и магьосници. Защитавай кралството си и тренирай войници докато станеш достатъчно силен за да разбиеш неживите сили.
Посещения: 12403 Размер на файла: 13 MB Добавено: чт 17 юли 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Кралски Път
Кралски Път е безплатна мрежова игра. Действието се развива във разбушуваните земи на Алдерстоун. Можеш да играеш сам, или с приятел съотборник. Играта предлага вдъхновяваща графика и не изисква даунлоуд.
Кралски Път
4.00
1,1K
Кралски Кули
Вие сте главният генерал на кралската войска и сте отговорен за защитата. Вашата мисия е, на всяка цена, да предпазите островите от разрушение.
Кралски Кули
5.00
14,7K
Зашита на селото
Враговете прииждат за да завладеят селото ти. Като глава на селото ти трябва да ги защитиш. Изнеси им лекция по стратегическа защита и им помогни да изградят стратегически защитни позиции около пътя който води към селото.
Зашита на селото
3.00
12K
Опасни съседи 2
Стратегическа игра, подобна на шах с доста насилие. От теб се иска да подготвиш семейството си за смъртоносна битка със съседите. Използвай брадви, моторни резачки, чукове и всякакви ужасяващи оръжия за да победиш отвратителните си съседи.
Опасни съседи 2
5.00
13,1K
Домашни Войници
Домашни войници е много трудна защитна игра. Подредете армията си, въоръжете ги с различни оръжия и брони у се опитайте да удържите вражеската инвазия. Ако вашите войници се нуждаят от медицинска помощ или от амуниции, ще видите балонче над главата на всеки.
Домашни Войници
4.00
11,8K