Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кралски битки
Отличен 4.11
(9 гласа)

Кралски битки

Кралски битки е защитна игра в реално време. Войските са стрелци, мечоносци и магьосници. Защитавай кралството си и тренирай войници докато станеш достатъчно силен за да разбиеш неживите сили.
Посещения: 12828 Размер на файла: 13 MB Добавено: чт 17 юли 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Кралски Път
Кралски Път е безплатна мрежова игра. Действието се развива във разбушуваните земи на Алдерстоун. Можеш да играеш сам, или с приятел съотборник. Играта предлага вдъхновяваща графика и не изисква даунлоуд.
Кралски Път
4.00
1,2K
Кралски Кули
Вие сте главният генерал на кралската войска и сте отговорен за защитата. Вашата мисия е, на всяка цена, да предпазите островите от разрушение.
Кралски Кули
5.00
14,9K
Безсмъртни души: Тъмния поход
Безсмъртни души: Тъмния поход е походова RPG игра от създателите на най-добрите флаш игри в днешно времe - Armor Games. Играта има впечатляващо интро и интересна история. Сражавайте се срещу няколко противника, комбинирайте атаки от един и същи тип за да направите серийка и следете енергията си. Атаките трябва да съвпадат по цвят със цвета на енергията на противника за да нанесете максимални щети.
Безсмъртни души: Тъмния поход
4.00
6K
Унищожителя
Поставете пластичните експлозиви, така че след взрива им, сградата да придобие нужната височина.
Унищожителя
4.00
14,1K
Пингвините Атакуват 4
Злите пингвини отново са тук, по-зли от всякога. Ти си единствения който може да ги спре. Строй защитни кули на стратегически позиции и ги ъпгрейдвай постоянно за да удържиш на атаките на злите пингвини.
Пингвините Атакуват 4
3.00
8,7K