Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кралски битки
Отличен 4.43
(7 гласа)

Кралски битки

Кралски битки е защитна игра в реално време. Войските са стрелци, мечоносци и магьосници. Защитавай кралството си и тренирай войници докато станеш достатъчно силен за да разбиеш неживите сили.
Посещения: 12676 Размер на файла: 13 MB Добавено: чт 17 юли 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Кралски Път
Кралски Път е безплатна мрежова игра. Действието се развива във разбушуваните земи на Алдерстоун. Можеш да играеш сам, или с приятел съотборник. Играта предлага вдъхновяваща графика и не изисква даунлоуд.
Кралски Път
4.00
1,1K
Кралски Кули
Вие сте главният генерал на кралската войска и сте отговорен за защитата. Вашата мисия е, на всяка цена, да предпазите островите от разрушение.
Кралски Кули
5.00
14,8K
Rock and War
Укрепете базата си и я защитавате, като тренирате войници, подобрявате техните умения и ги поставяте на стратегически позиции.
Rock and War
5.00
17,8K
Обсада на брега 2
Обсада на брега 2 е много интересна защитна игра с пирати. Ти си капитан на пиратски кораб и твоята мисия е да защитиш кораба си от чудовищата на всеки остров който нападаш. Сондирай за петрол за да имаш достатъчно ресурси да си построиш и подобриш собствена защита.
Обсада на брега 2
4.67
26,5K
Nanowar 2
Стратегическа игра, в която управлявате колония от клетки и завладявате клетките до вас, докато доминирате цялата карта. С точките спечелени от мисиите можете да подобрявате вашите клетки.
Nanowar 2
5.00
10,2K