Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кралски битки
Отличен 4.43
(7 гласа)

Кралски битки

Кралски битки е защитна игра в реално време. Войските са стрелци, мечоносци и магьосници. Защитавай кралството си и тренирай войници докато станеш достатъчно силен за да разбиеш неживите сили.
Посещения: 11670 Размер на файла: 13 MB Добавено: чт 17 юли 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Кралски Път
Кралски Път е безплатна мрежова игра. Действието се развива във разбушуваните земи на Алдерстоун. Можеш да играеш сам, или с приятел съотборник. Играта предлага вдъхновяваща графика и не изисква даунлоуд.
Кралски Път
4.00
1,1K
Кралски Кули
Вие сте главният генерал на кралската войска и сте отговорен за защитата. Вашата мисия е, на всяка цена, да предпазите островите от разрушение.
Кралски Кули
5.00
14,5K
Варио Срелец
Помогнете на мр. Варио да се защити от вълните враждебни зомбита и чудовища. След всяка вълна от нападатели можете да закупите нови по-мощни оръжия. Успех!
Варио Срелец
5.00
16,4K
Епична Защита
Базата ти в отдалечената планета Деимос е нападната и твоята мисия е да удържиш атаката докато пристигне подкрепление. Защитавай базата си и подобрявай оръжията за да увеличиш шансовете си за оцеляване. Успех.
Епична Защита
3.33
9,5K
Морковена Защита
Нова версия на популярната защитна игра Морковена Защита (Carrot Fantasy Extreme) е вече и при нас. Новата версия има много нови нива и кули с които да се защитаваш. Строй кули и ги подобрявай редовно за да издържиш на нападенията на гладните чудовища.
Морковена Защита
4.00
6,8K