Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кралски битки
Отличен 4.09
(11 гласа)

Кралски битки

Кралски битки е защитна игра в реално време. Войските са стрелци, мечоносци и магьосници. Защитавай кралството си и тренирай войници докато станеш достатъчно силен за да разбиеш неживите сили.
Посещения: 13247 Размер на файла: 13 MB Добавено: чт 17 юли 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Кралски Път
Кралски Път е безплатна мрежова игра. Действието се развива във разбушуваните земи на Алдерстоун. Можеш да играеш сам, или с приятел съотборник. Играта предлага вдъхновяваща графика и не изисква даунлоуд.
Кралски Път
4.00
1,2K
Кралски Кули
Вие сте главният генерал на кралската войска и сте отговорен за защитата. Вашата мисия е, на всяка цена, да предпазите островите от разрушение.
Кралски Кули
5.00
15,2K
Смъртоносни Лъжи
Смъртоносни Лъжи е защитна игра. Ти си в ролята на сладка котка която се грижи за човешко бебе, чиято храна е била открадната от буболечки зомбита. Защитавай храната на бебето с пушката си, и подобрявай оръжията и уменията си.
Смъртоносни Лъжи
4.50
4,6K
Bois D'arc
Орди от зли създания са на път към твоя замък. Те няма да се спрат пред нищо, докато не го унищожат напълно. Твоята цел е да ги спреш. Избери си един от тримата герои и се изправи срещу настъпващите чудовища. Успех.
Bois D'arc
3.00
5,4K
Защити Вилата
Реката е заразена и животните са полудели. Зомби мечки бягат към твоята вила в гората. Избери си оръжия и спри нападащите животни. Не забравяй да подобряваш оръжията си след всяка вълна.
Защити Вилата
4.00
7,2K