Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Краля на Сноуборда
Добър 3
(1 глас)

Краля на Сноуборда

Краля на сноуборда е страхотна снежна игра с много нива. Взимай дъската за сноуборд и се пусни по пистата възможно най-бързо. Разцепи пудрата, докато се пазиш от препятствията и изпълнявай различни мисии. Успех.
Посещения: 7948 Размер на файла: 7 MB Добавено: ср 23 юли 2014
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Управлявай със стрелките.
Z - каскади.
X или шпация - скок.
Снимка 1 от Краля на Сноуборда Снимка 2 от Краля на Сноуборда Снимка 3 от Краля на Сноуборда Снимка 4 от Краля на Сноуборда Снимка 5 от Краля на Сноуборда
Краля на Бойците - Бета
Бета версия на новата бойна игра - Краля на бойците. Очаквайте съвсем скоро и пълната версия на играта
Краля на Бойците - Бета
4.50
3,2K
Краля на АТВ 2
Втората версия на страхотната АТВ игра е вече тук. Новата версия предлага много нови терени и писти на които да се насладиш. Запали двигателя на АТВ-то и се впусни в състезанието.
Краля на АТВ 2
4.75
2,7K
Краля на АТВ
Краля на АТВ е триизмерна състезателна игра направена за Unity плеър. Както може би се досещаш от заглавието ти си АТВ състезател. Изправи срещу компютъра в 6 напрегнати състезания. Пали АТВ-то и докажи кой е краля на АТВ.
Краля на АТВ
5.00
2,8K
Краля на Задната Гума
Краля на Задната Гума е забавна игра в която трябва да балансираш БМХ на задна гума възможно най-дълго. Внимавай защото едно грешно движение и ще загубиш живот. Дай най-доброто от себе си и докажи че ти си краля на задната гума.
Краля на Задната Гума
5.00
2,9K
Краля на Бойците Класика
Краля на Бойците Класика (Classic King of Fighters) е ретро аркадна игра с невероятен геймплей. Целта в тази игра е да се сражаваш с двама различни бойци. Избери си любимия и се впусни на турнира.
Краля на Бойците Класика
4.00
2,7K