Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Футболна Физика
Много добър 3.83
(6 гласа)

Футболна Физика

Футболна Физика е доста необичайна и в същото време забавна игра. Играта е микс между класически волейбол и футбол. Може да играеш сам или с приятел на един компютър. Успех.
Посещения: 4335 Размер на файла: 4 MB Добавено: пт 25 юли 2014
Добави към любими
Скачай със стрелката нагоре.
Втория играч - W.
Футболна Супер Звезда
Страхотна триизмерна игра за любителите на футбола. Играта изисква инсталиран Unity Player. Играе се с измислени анимационни герои, което прави играта още по-забавна. Избери си любим отбор и се впусни в надпреварата. Успех.
Футболна Супер Звезда
5.00
5K
Футболна Звезда
Футболна звезда е нова спортна игра в която се упражняваш да изпълняваш наказателни удари - дузпи. Ритай топката в правилната посока и задавай фалц, за да отбележиш.
Футболна Звезда
3.50
61,7K
Werewolf Tycoon
Werewolf Tycoon е простичка но много зарибяваща игра. Ти си в ролята на огромен върколак който се е скрил след няколко успешни атаки над хората. Дай най-доброто от себе си и помогни на върколака да изяде възможно най-много хора преди те да успеят да го заловят.
Werewolf Tycoon
5.00
2,9K
Пристъп на Ярост
Пристъп на Ярост е много добре направена игра с ретро графика. В играта се разказва за един обикновен офис работник наречен Джони Кеш, на който му е отказано повишението което заслужава. Той получава пристъп на ярост и решава да раздаде правосъдие с юмруците си. Покажи на колегите си как се чувстваш като ги сриташ здраво.
Пристъп на Ярост
4.00
4,1K
Бен 10 срещу Бакуган футбол
Спортна игра с любимите ни Бен 10 и Бакуган. Играта е подходяща за най-малките. Бен 10 и Бакуган играят футбол - избери си твоя любимец и победи на футбол.
Бен 10 срещу Бакуган футбол
4.50
80,9K