Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кървава Нощ
Много добър 3.5
(2 гласа)

Кървава Нощ

Играта Кървава Нощ разказва една страшна история от близкото бъдещо. Тъмен портал към ада е отворен и бъдещето на човечеството е застрашено. Ти си тяхната последна надежда - не се проваляй.
Посещения: 4226 Размер на файла: 13 MB Добавено: вт 5 авг 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
Q,E - смяна на оръжието.
Прицел и стрелба с мишката.
Снимка 1 от Кървава Нощ Снимка 2 от Кървава Нощ Снимка 3 от Кървава Нощ Снимка 4 от Кървава Нощ Снимка 5 от Кървава Нощ
Кървава Персия
Кървава Персия е игра с много стрелба. Ти си в ролята на британски специален агент, който е изпратен в Персия да се сражава с терористи. Стреляй по терористите възможно най-бързо, иначе те ще стрелят по теб и ще те елиминират. Успех в тази опасна мисия.
Кървава Персия
4.00
16,2K
Пингвините Атакуват 4
Злите пингвини отново са тук, по-зли от всякога. Ти си единствения който може да ги спре. Строй защитни кули на стратегически позиции и ги ъпгрейдвай постоянно за да удържиш на атаките на злите пингвини.
Пингвините Атакуват 4
3.00
8,6K
Пилигрим
Супер игра със стрелба в която ти си в ролята на войник пуснат в тила на врага. Веднъж попаднал на вражеска територия трябва да се бориш за оцеляването си. Стреляй по извънземните и събирай бонуси за да оцеляваш по-дълго. След всяко ниво можеш да подобряваш оръжията си и бронята си.
Пилигрим
3.00
3,4K
Оффроуд Войни
Оффроуд Войни е екшън игра с коли, в която ти управляваш тежко въоръжен и брониран джип в опустошени градове. Навсякъде дебнат и вражески единици, като кули и много други препятствия с които трябва да се справиш с помощта на своето бордово оръдие. След всяко ниво може да използваш спечелените пари за подобрения по машината.
Оффроуд Войни
4.00
4,9K
Тик Так Бомба
Тик Так Бомба е транспортна игра в която ти управляваш огромен камион с опасен товар. Трябва да превозиш бомба до крайната си цел. Опитай се да достигнеш до края на нивото без да взривиш опасния си товар.
Тик Так Бомба
4.00
6,3K