Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кървава Нощ
Добър 3
(1 глас)

Кървава Нощ

Играта Кървава Нощ разказва една страшна история от близкото бъдещо. Тъмен портал към ада е отворен и бъдещето на човечеството е застрашено. Ти си тяхната последна надежда - не се проваляй.
Посещения: 4025 Размер на файла: 13 MB Добавено: вт 5 авг 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
Q,E - смяна на оръжието.
Прицел и стрелба с мишката.
Снимка 1 от Кървава Нощ Снимка 2 от Кървава Нощ Снимка 3 от Кървава Нощ Снимка 4 от Кървава Нощ Снимка 5 от Кървава Нощ
Кървава Персия
Кървава Персия е игра с много стрелба. Ти си в ролята на британски специален агент, който е изпратен в Персия да се сражава с терористи. Стреляй по терористите възможно най-бързо, иначе те ще стрелят по теб и ще те елиминират. Успех в тази опасна мисия.
Кървава Персия
4.00
16K
Quake
Флаш версия на класическата игра Quake.
Quake
4.50
55,2K
Акула в Ню Йорк
Акула в Ню Йорк e кървава екшън игра, действието в която се развива по крайбрежието на големият град Ню Йорк. Вие естествено сте в ролята на гладната акула, която в решила да изяде и унищожи всичко по пътят си. Яжте хора, птици, риби, потапяйте кораби и лодки и сваляйте самолети.
Акула в Ню Йорк
3.80
29,8K
Yan Loong Legend 3
Yan Loong Legend 3 е една много добре направена екшън игра. Можете да избирате от 4 героя, с които да играете. Събирайте храна и трупайте точки, с които можете да тренирате героят си.
Yan Loong Legend 3
3.00
11,3K
Cave Quest
Cave Quest e приключенска игра в която ти се събуждаш на непознато място с ужасно главоболие. Мястото прилича на ужасно подземие изпълнено с адски твари. Намери пътя към свободата като се сражаваш с лошите създания. Успех.
Cave Quest
4.67
2,2K