Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Ламборджини Ураган
Много добър 3.6
(10 гласа)

Ламборджини Ураган

Ламборджини Ураган е реалистична игра със смразяваща графика. Играта изисква unity плеър. Запали двигателя и се наслади на състезанието. Играта се играе перфектно на цял екран.
Посещения: 17625 Добавено: пт 8 авг 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Over Size
Разкошно 3D състезание с monster trucks.
Over Size
5.00
65,9K
Gangster Streets
Настигнете шефа на мафията и го отстранете с картечницата монтирана на колата ви.
Gangster Streets
3.00
23,1K
Блъскащи Колички
Блъскащи колички е нова игра в която трябва да унищожиш всичките си противници. В началото нямаш много пари и си купуваш скромна кола, с която трябва да блъскаш и избутваш останалите, докато останеш единствения оцелял. Подобрявай колата и оръжията си за да взривяваш по-лесно конкуренцията.
Блъскащи Колички
3.00
18,8K
Trucksform 3D
Trucksform 3D е невероятна триизмерна игра с джипове. Планетата Земя отново е в опасност и ти си единствения който може да я спаси. За да постигнеш целта си трябва да събереш три предмета които ще ти захранят машината която ще спаси планетата. Карай през трудни терени, трансформирай джипа си в зависимост от препятствията и събирай монети. Успех в спасяването на земята.
Trucksform 3D
4.10
5,7K
Бързи коли
Бързи коли е много динамична игра с коли в която трябва да бъдеш най-бързия на трасето. Целта ти е да събереш най-много монети преди да изтече времето или да се блъснеш в друга кола.
Бързи коли
3.67
22,9K