Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Ламборджини Ураган
Много добър 3.6
(10 гласа)

Ламборджини Ураган

Ламборджини Ураган е реалистична игра със смразяваща графика. Играта изисква unity плеър. Запали двигателя и се наслади на състезанието. Играта се играе перфектно на цял екран.
Посещения: 17832 Добавено: пт 8 авг 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Светещата Факла
Тъмнината се е разпростряла навсякъде...буквално. Ти си една самотна свещ в тъмнината. Наслади се на приключението в невероятните магически земи.
Светещата Факла
4.00
3,9K
Камиони Рено
Мечтал ли си някога да караш състезателен камион, да участваш в опасни ралита с големи и мощни машини? Камиони Рено ти дава възможността да се поупражняваш в шофирането на състезателни камиони. Избери си камион и се впусни в надпреварата.
Камиони Рено
4.00
13,9K
4х4 Г Клас Рейсинг
4х4 Г Клас Рейсинг (4x4 G Class racing) е триизмерна игра с джипове. На всяко ниво трябва да достигнеш с джипа си до платформата на която е финиша. Събирай възможно най-много златни монети докато караш през нивото. След всяко успешно ниво можеш да похарчиш парите за подобрения по Г класата. Успех.
4х4 Г Клас Рейсинг
3.40
21,3K
Ярост на пътя 2
Ярост на пътя 2 е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта изисква Unity Player. Карай бързо по магистралата и удряй другите шофьори в движението за да държиш гнева си на ниво. Ако се успокоиш играта свършва.
Ярост на пътя 2
4.50
11,2K
Батман Дрифт
Някога чудил ли си се какво ще е усещането да дрифтваш с Бат-Мобила. В тази яка игра ще имаш шанса да изпиташ това чувство. Играта предлага 6 различни нива и на всяко едно от тях трябва да размазваш различно количество предмети. Успех
Батман Дрифт
4.33
8,7K