Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Ламборджини Ураган
Много добър 3.6
(10 гласа)

Ламборджини Ураган

Ламборджини Ураган е реалистична игра със смразяваща графика. Играта изисква unity плеър. Запали двигателя и се наслади на състезанието. Играта се играе перфектно на цял екран.
Посещения: 17767 Добавено: пт 8 авг 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Полицейска Касапница
Току що си получил официално разрешение да се саморазправиш в всички бандити в града. Пали полицейската кола, и нека забавата да започне сега. Имаш ограничено време да достигнеш до края на пистата, за това карай бързо, събирай бонусите, и отключвай постижения като разрушаваш всичко по пътя си.
Полицейска Касапница
5.00
26,6K
Пракиране на Кораб
Пракиране на Кораб е триизмерна игра направена за Unity Player. Играта предлага страхотна реалистична графика. Целта ти е да паркираш големия дървен кораб на определеното за това място.
Пракиране на Кораб
5.00
3,5K
Pimp my viper 3D
Тунинговайте вайпър по ваш вкус. Изберете джанти, боя, графити, фарове и др.
Pimp my viper 3D
3.00
46,3K
Гръмотевично Трасе
Гръмотевично Трасе е страхотна триизмерна игра с коли. Играта изисква да имате инсталиран UNITY PLAYER. Невероятна игра от ново поколение. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти и събирай пари за подобрения по автомобила.
Гръмотевично Трасе
3.00
9,1K
Екстремно 3D Рали
Екстремно 3D Рали е състезателна игра за Unity Player игра в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти на затворена писта. Всяко състезание има 6 обиколки и 10 опонента. Спечели всички състезания.
Екстремно 3D Рали
4.33
18,9K