Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Mad Truck Challenge
Отличен 4.5
(2 гласа)

Mad Truck Challenge

Mad Truck Challenge е състезателна игра с камиони, направена от програмистите на playhub.com. Играта предлага 20 различни трасета, на които можете да премерите сили със състезателите оправлявани от компютъра. След всяко състезание можете да използвате събраните пари, за да подобрите камиона си или да закупите нов. Успех в успорваната надпревара!
Посещения: 8792 Размер на файла: 8 MB Добавено: ср 13 авг 2014
Добави към любими
Управлявайте и балансирайте камиона си със стрелките.
Х - ускорение.
Space-bar - скок.
Снимка 1 от Mad Truck Challenge Снимка 2 от Mad Truck Challenge Снимка 3 от Mad Truck Challenge Снимка 4 от Mad Truck Challenge Снимка 5 от Mad Truck Challenge
Mad Racers
Добре дошли в клуба на лудите рейсъри. Готов ли си да бъдеш един от тях? Състезавайте се срещу най-добрите и намерете своето място сред тях. Внимавайте защото пистата е много коварна - разлято масло и други опасности дебнат зад всеки завой.
Mad Racers
4.00
47,3K
Mad or Dead
Mad or Dead е страхотна екшън игра, в която вие сте войник, който трябва да проникне в изоставен град превзет от мутирали животни и да го прочисти от заразата.
Mad or Dead
2.33
32,1K
Mad Trucker 3
Карайте огромен камион, въоръжен с картечница и оръдие. Стреляйте по колите и самолетите които ви атакуват. Пазете се да не се блъснете и ремонтирайте и зареждайте камиона редовно. Със спечелените пари можете да подобрявате камиона си.
Mad Trucker 3
4.50
26,3K
Mad Truckers 2
Карайте огромен камион с 18 гуми по магистралата, като внимавате да не ви свърши горивото и да не се блъснете в другите участници в трафика. След всяко ниво можете да подобрявате камиона си, за да стигнете максимално далече.
Mad Truckers 2
5.00
41,5K
Mad Truck
Карайте и балансирайте огромният камион. Внимавайте да не се преобърнете.
Mad Truck
3.00
30,5K