Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Ruff and Tumble
Добър 3
(1 глас)

Ruff and Tumble

Това в флаш версия на класическата игра Ruff and Tumble. За тези които не са играли оригиналната игра Ruff and Tumble е страхотна аркадна игра с ретро графика. Вземете лазерната си пушка и започнете битката срещу извънземната раса окупирала планетата ни. Успех!
Посещения: 2400 Размер на файла: 10 MB Добавено: пн 18 авг 2014
Добави към любими
Движете се и скачайте със стрелките.
Space-bar - стрелба.
Коала срещу Буболечи
Коала срещу Буболечи е релаксираща аркадна игра подходяща за всички възрасти. Целта ти в тази игра е да помогнеш на малката коала да почисти вкусния бамбук от дразнещите буболечки. За да атакуваш бубите трябва да си над тях, иначе ще те победят.
Коала срещу Буболечи
3.00
3,4K
Комикс битка 2
Комикс битка 2 е страхотна бойна игра с ретро графика. Играта предлага мрежова игра, за да и се насладите с приятел. Много удари, серийки и забава в тази бойна игра.
Комикс битка 2
3.00
8,2K
Марио Голямото Приключение 5
Марио и Йоши са пак тук в петата версия на играта Голямото Приключение. Пази се от чудовищата които те заобикалят и се опитвай да им скачаш по главите или да ги стреляш с огнените топки на Супер Марио. Мисията ти в тази игра е да събереш всички яйца които Йоши е загубил и да достигнеш изхода на следващото ниво. Успех.
Марио Голямото Приключение 5
3.00
2,7K
Лазерен Пенгвин
Бягайте от преследващият ви пингвин и се пазете от лазера с който ви обстрелва. Ако сте заклещени от препятствията на пътя използвайте бомби за да ги взривите и преминете.
Лазерен Пенгвин
4.00
5,3K
Батман защитава Готъм
Батман защитава Готъм е нова игра с любимия ни герой познат ни от филмите с Батман. Направи всички възможно да прочистиш улиците на Готъм от престъпниците от бандата на Джокера. Разбий тримата мощни босове преди да се изправиш срещу самия джокер.
Батман защитава Готъм
3.00
7,1K