Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Зомбита FPS
Много добър 3.78
(9 гласа)

Зомбита FPS

Зомбита FPS е екшън игра със зомбита, в която вие сте в ролята на войник, който е приклещен в територия заразена от кръвожадни зомбита. Твоята мисия е да се защитаваш от враждебните зомбита, да събираш оръжия и други предмети, които ще ти помогнат да оцелееш по дълго. Успех!
Посещения: 11359 Размер на файла: 31 MB Добавено: вт 19 авг 2014
Добави към любими
Движение с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Space-bar - скок.
1, 2, 3 - смяна на оръжието.
Зомбита в Космоса
Зомбита в Космоса е пристрастяваща игра със зомбита в която действието се развива в космоса. Вземи оръжието си и започни да се сражаваш с безкрайните вълни от зомбита. Събирай въздух и различни бонуси от умрелите зомбита. Те ще ти помогнат да изпълняваш мисията си по-лесно.
Зомбита в Космоса
4.00
5K
Зомбита срещу Пушката
Зомбита срещу Пушката е зарибяваща екшън игра. Целта е много проста - грабвай пушката и изчисти зомбитата от лицето на земята. Събирай бонуси и ъпгрейди за пушката си, защото тя е твоя най-добър приятел в тези трудни времена. Успех със спирането на Зомби-инвазията.
Зомбита срещу Пушката
3.00
5,2K
Зомбита Инк.
Зомбита Инк. е стратегическа игра, в която наемате работници и тренирате армия от зомбита, за да атакувате градове по целия свят. Вашата мисия в тази игра е да трансформирате всички хора в зомбита и да постигнете световна доминация на зомбитата.
Зомбита Инк.
5.00
15,4K
Зомбита искат мотора ми
Забавна игра в която двама рокери се опитват да спасят моторите си от зомбитата, които незнайно защо са решили да им ги откраднат. Скачай с мотора и атакувай зомбитата в точния момент за да спасиш мотора си и да избягаш.
Зомбита искат мотора ми
5.00
33,8K
Зомбита изядоха телефона ми
Страхотна екшън игра в която трябва да се защитиш от атаката на зомбитата. Забавната част на играта е че трябва да убиваш зомбитата като използваш различни музикални инструменти като китара например. На края на всяка вълна може да подобриш инструментите си в музикалния магазин.
Зомбита изядоха телефона ми
4.00
11,7K