Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Гангстерски начин
Отличен 4.75
(4 гласа)

Гангстерски начин

Играта Гангстерски начин ви хвърля дълбоко в тъмният незаконен свят на мафията и гангстерските банди. В началото на играта вие сте ново попълнение в редиците на мафията и трябва да изпълните няколко мръсни мисии, за да се докажете вашата лоялност. След всяка успешно завършена мисия получавате възнаграждение, което можете да изхарчите за по-добри оръжия и броня. Успех с кариерата ви на гангстер!
Посещения: 7741 Размер на файла: 10 MB Добавено: ср 20 авг 2014
Добави към любими
Управлявайте колата със стрелките.
Space-bar - хвърляне на граната.
R - презареждане на оръжието.
Снимка 1 от Гангстерски начин Снимка 2 от Гангстерски начин Снимка 3 от Гангстерски начин Снимка 4 от Гангстерски начин Снимка 5 от Гангстерски начин
Гангстерски Хаос
Гангстерски Хаос е екшън игра, в която вие сте командир на взвод от войници и трябва да сложите край на гангстерският хаос в региона. Бийте се със озлобените гангстери и използвайте спечелените пари, за да подобрявате вашите войници и оръжия.
Гангстерски Хаос
3.00
6,1K
Монстър Трък Треска
Ако харесваш големи камиони и епични оффроуд състезания то тази игра е точно за теб. Избери си машина и се впусни в надпреварата срещу компютърно управлявани опоненти. След всяко състезание може да използваш спечелените пари за да подобряваш джипа си, или да си купиш нов.
Монстър Трък Треска
2.50
11,9K
Раздели Секундата
Раздели Секундата (Split Second) е много добре направена състезателна игра с коли. Играта предлага четири различни автомобила, с които можете да се състезавате, но последният е заключен, трябва да спечелите определен брой състезания, преди да можете да се възползвате от него. Изберете колата, която най-много ви допада и се включете в надпреварата за първото място. Карайте възможно най-бързо, дрифтете по завоите и използвайте X, за да забавите опонентите си. Успех!
Раздели Секундата
3.43
17,6K
Полицейски Снайпер Тренинг
Полицейски Снайпер Тренинг е страхотна игра със стрелба. Играта предлага 30 нива в които упражняваш стрелбата си по мишени, превземане на сгради и най-накрая - истинския тест - стрелба по живи нападатели. Успех.
Полицейски Снайпер Тренинг
4.67
7,7K
Ядрена Защита
Ядрена защита е нова защитна игра, изпълнена с екшън и много адреналин. Злото си е построило замък в твоите земи и орди от зли създания атакуват селото ти. Сражавай се с чудовищата които непрестанно атакуват селото ти. Сражавай се с магия и строй защитни кули за да удържиш на атаките. Успех.
Ядрена Защита
5.00
3,5K