Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Полицейски Снайпер Тренинг
Отличен 4.67
(3 гласа)

Полицейски Снайпер Тренинг

Полицейски Снайпер Тренинг е страхотна игра със стрелба. Играта предлага 30 нива в които упражняваш стрелбата си по мишени, превземане на сгради и най-накрая - истинския тест - стрелба по живи нападатели. Успех.
Посещения: 7717 Размер на файла: 15 MB Добавено: вт 9 сеп 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Полицейски Джип
Карай огромен полицейски джип и размазвай другите коли. Събирай монетки за максимум резултат. Минавай нивата колкото можеш по-бързо, и внимавай да не разбиеш полицейския джип.
Полицейски Джип
3.00
14,9K
Hobo 4 Total War
Нова версия на известната флаш игра Хобо. Бийте се с нападателите като използвате телесни течности, ръце, крака и различни оръжия.
Hobo 4 Total War
4.00
35,4K
Code of the Samurai
Помогнете на самурай Джак в битката му срещу злите демони и Аку.
Code of the Samurai
4.00
50,3K
Сержант Супер 3
Третата версия на ретро шутъра супер сержант. Новата версия предлага много нови нива и врагове с които да се сражаваш. Обикаляй из тунелите, събирай оръжия и амуниции и стреляй по войниците и зомбитата които ти се пречкат.
Сержант Супер 3
4.50
27,1K
Подземия
Подземия е приключенска игра с ретро графика. Целта ти е да помогнеш на смелия рицар да намери отвлечената си жена и да избие чудовищата които му се изпречват на пътя. По време на приключението ще трупаш опит и ще намираш екипировка която ще ти помогне в сраженията ти със чудовищата.
Подземия
5.00
4,6K