Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Полицейски Снайпер Тренинг
Отличен 4.67
(3 гласа)

Полицейски Снайпер Тренинг

Полицейски Снайпер Тренинг е страхотна игра със стрелба. Играта предлага 30 нива в които упражняваш стрелбата си по мишени, превземане на сгради и най-накрая - истинския тест - стрелба по живи нападатели. Успех.
Посещения: 7538 Размер на файла: 15 MB Добавено: вт 9 сеп 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Полицейски Джип
Карай огромен полицейски джип и размазвай другите коли. Събирай монетки за максимум резултат. Минавай нивата колкото можеш по-бързо, и внимавай да не разбиеш полицейския джип.
Полицейски Джип
3.00
14,7K
Зомбита FPS
Зомбита FPS е екшън игра със зомбита, в която вие сте в ролята на войник, който е приклещен в територия заразена от кръвожадни зомбита. Твоята мисия е да се защитаваш от враждебните зомбита, да събираш оръжия и други предмети, които ще ти помогнат да оцелееш по дълго. Успех!
Зомбита FPS
3.75
11,2K
Super Mario Battle
Супер Марио игра, която може да се играе от двама. Унищожете всички вражески единици, за да преминете на следващото ниво.
Super Mario Battle
5.00
51,2K
Танкомания
Танкомания е забавна игра с танкове и много стрелба. В тази игра ти си в ролята на наемен войник който трябва да изпълнява различни мисии. В една от мисиите си трябва да разрушиш вражеските танкове и техните ядрени ракети. Успех.
Танкомания
3.00
5,3K
Гангстер
Гангстер е супер екшън игра вдъхновена от класиката Grand Theft Auto. В нея трябва да изпълняваш различни незаконни мисии. Когато откраднеш кола трябва да си внимателен - полицията ще те издирва. Ако успееш да им избягаш ще има бонуси.
Гангстер
4.20
252,3K