Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Гравитационно Желе
Много добър 4
(1 глас)

Гравитационно Желе

Гравитационно Желе е забавна логическа игра. Опитай се да минеш всичките 21 нива. Това всъщност изобщо не е лесно. Опитай се да подредиш 3 кубчета с еднакъв цвят за да изчезнат. Успех.
Посещения: 4609 Размер на файла: 5 MB Добавено: ср 17 сеп 2014
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Гравитационно Желе Снимка 2 от Гравитационно Желе Снимка 3 от Гравитационно Желе Снимка 4 от Гравитационно Желе Снимка 5 от Гравитационно Желе
Build 2
Подредете блоковете като ги местите с мишката, за да получите начертаната фигура.
Build 2
5.00
12,1K
Нарисуван Свят
Нарисуван Свят е игра подчинена на физичните закони. Целта ти в тази игра е да изстрелваш цветните топки така че накрая те да се съберат. Първите няколко нива са лесни, но после играта става по-трудна и по-интересна.
Нарисуван Свят
3.00
5,3K
Спонджбоб Сапунен Мехур 2
Втората версия на играта в която трябва да съединиш 3 еднакви квадратчета е вече и при нас. В тази игра трябва да помогнеш на Спонджбоб да стреля по цветните балончета и да ги разбива, като ги нарежда по три еднакви от цвят.
Спонджбоб Сапунен Мехур 2
4.00
4,2K
Безкраен Грах
Безкраен Грах е зарибяваща логическа игра в която трябва да изчистиш цялата дъска от цветните грахчета. Събирай грахчетата по 2 или повече от цвят за да изчезнат.
Безкраен Грах
3.00
5,8K
Плъхове
Плъхове е логическа игра в която трябва да помогнеш на плъховте да съберат всички предмети по нивото и да достигнат изхода. Помагай им като въртиш тръбите за да могат плъховете да намерят изхода.
Плъхове
3.00
10,7K