Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Американски Снайпер
Много добър 4
(3 гласа)

Американски Снайпер

Американски Снайпер е военна игра, в която ти си в ролята на войник от специалните части. Твоята цел е да застреляш колкото можеш повече зомбита преди да изтече времето. Успех.
Посещения: 6981 Размер на файла: 8 MB Добавено: пн 29 сеп 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Американски Пикап 3D
Страхотна триизмерна игра за Unity Player. Ти си в ролята на шофьор на камион който работи за Американска строителна компания. Използвай пикапа за да транспортираш различни строителни материали. След всяка доставка печелиш пари които можеш да използваш за подобрения на пикапа.
Американски Пикап 3D
5.00
8,9K
Американски Състезания 2
Американски Състезания 2 е втората версия на страхотната състезателна игра. В новата версия ще откриеш много нови писти и подобрения за състезателната ти кола. Включи се в надпреварата срещу компютърно управлявани опоненти и се опитай да завършиш в челната тройка за да се класираш за следващата писта. След всяко спечелено състезание подобрявай колата си.
Американски Състезания 2
4.33
18K
Американски Рейсинг
Американски Рейсинг е състезателна игра с коли, в която ти се състезаваш по затворена писта срещу максимум 60 други състезатели. На всяка писта броя на опонентите е различен, и финиша е на различно място. След всяко ниво може да изразходваш спечелените пари за да подобряваш различни части на колата.
Американски Рейсинг
4.50
50,7K
Американски паяк
В тази игра ще шофирате огромен американски паяк и ще вдигате неправилно паркиралите коли. Целта е да паркирате точно пред тях, да ги закачите и да ги закарате до наказателния паркинг, където да бъдат глобени.
Американски паяк
5.00
54,3K
Американски Kамион
Паркирайте големият американски камион на обозначеното място. Внимавайте да не се блъснете в другите МПС-та.
Американски Kамион
3.00
67,8K