Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Lightning Mc Queen Автомивка
Много добър 3.75
(8 гласа)

Lightning Mc Queen Автомивка

Lightning Mc Queen се приготвя за състезание, но е доста мръсен, и не може да се покаже така пред публиката. Това няма да се отрази добре на представянето му. Помогни да го измием, така че да е в подходящ вид за състезанието. Успех.
Посещения: 23081 Размер на файла: 3 MB Добавено: пн 29 сеп 2014
Добави към любими
Управлявай с мишката.
Lightning Mcqueen
Оцветете колата от известната анимация Cars. Изберете подходящите цветове за да стане досущ като на картинката.
Lightning Mcqueen
2.67
160,6K
Турбо Рейсинг 3: Шанхай
Турбо Рейсинг 3: Шанхай е триизмерна състезателна игра със спортни коли. Играта изисква Unity 3D плеър. Невероятна графика и уникални спортни автомобили. Състезавай се по улиците на Шанхай. Избери си кола и се впусни в градската надпревара. Събирай бонуси, и използвай спечелените пари за подобрения. Успех.
Турбо Рейсинг 3: Шанхай
4.50
33,8K
Том и Джери Bomerman
Както сигурно се досещате от името на играта Том и Джери Bomerman е аркадна игра вдъхновена от ретро класиката Bomberman. В тази версия на играта главните герои са любимците ви котарака Том и мишката Джери. Изберете вашият любим герой и се включете в играта с бомби. Успех!
Том и Джери Bomerman
5.00
19,3K
Пътя на Неживите
Пътя на Неживите (Dead Driveway) е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта предлага много подобрения по автомобила за да можеш да изминеш по-голямо разстояние. Мачкай зомбита и печели пари за подобрения. Успех.
Пътя на Неживите
4.00
7,9K
Vintage Carbon
В тази игра вие сте крадец на антични коли.
Vintage Carbon
5.00
24,6K