Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Mech Mice Academy
Отличен 4.33
(3 гласа)

Mech Mice Academy

Mech Mice Academy е екшън игра от първо лице. Играта е разработена с Unity 3D технология. Играта предлага много различни модове и типове на игра. Избери си най-подходящия, после си избери и сървър в който да се включиш.
Посещения: 3887 Размер на файла: 67 MB Добавено: пт 3 окт 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Десен клик - за зуум.
Mech Slayer
Вземете механичният си войник и отблъсквайте вълните от вражески роботи. След всяка вълна имате шанс да оборудвате робота си с нови оръжия и защитни системи.
Mech Slayer
5.00
10,7K
Улвърин в Токио Гонка
Улвърин в Токио (Wolverine Tokyo Rail Rush) е игра в която трябва да бягаш възможно най-бързо. Мисията ти е да помогнеш на Улвърин да превземе влаковата мрежа на Токио. Разсичай смъртоносни нинджи и скачай от влак на влак, като се опиташ да стигнеш възможно най-далеч.
Улвърин в Токио Гонка
4.50
9,8K
МоторСити: Карай
МоторСити: Карай е страхотна триизмерна игра с екшън елементи. Мисията ти е да опазиш Моторсити от злите роботи и техния зъл шеф. Патрулирай по улиците и разрушавай всеки робот който се изпречва на пътя ти. Пали двигателя защото улиците не са безопасни.
МоторСити: Карай
4.50
7,8K
Bulwark 53
Интересна екшън игра. Селта е да се защитавате от зомбитата и да намерите входа за следващото ниво.
Bulwark 53
5.00
15,2K
Екстремно Рали (Extreme Rally Run)
Екстремно Рали е триизмерна игра направена за Unity Player. Играта предлага 15 различни писти по които се състезаваш срещу 20 компютърно управлявани опоненти. Може да се състезаваш в четири различни класа - коли, мотори, АТВта и камиони. Избери си возило и се впусни в надпреварата.
Екстремно Рали (Extreme Rally Run)
4.50
35,4K