Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Mech Mice Academy
Отличен 4.33
(3 гласа)

Mech Mice Academy

Mech Mice Academy е екшън игра от първо лице. Играта е разработена с Unity 3D технология. Играта предлага много различни модове и типове на игра. Избери си най-подходящия, после си избери и сървър в който да се включиш.
Посещения: 3853 Размер на файла: 67 MB Добавено: пт 3 окт 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Десен клик - за зуум.
Mech Slayer
Вземете механичният си войник и отблъсквайте вълните от вражески роботи. След всяка вълна имате шанс да оборудвате робота си с нови оръжия и защитни системи.
Mech Slayer
5.00
10,7K
Steel Grinder
Управлявайте танк и стреляйте по всичко което ви атакува. Играта има нови оръжия, танкове и босове.
Steel Grinder
4.00
4,3K
Летищно Такси
Летищно Такси е триизмерна игра изискваща Unity Player. Целта ти в тази игра е да паркираш таксито на определените за това места без да удариш таксито. Паркирай бързо и внимателно и се съобразявай с ограниченото време. Ако удариш колата ще трябва да започнеш нивото отначало.
Летищно Такси
4.00
18,3K
Магистрални Поразии
Магистрални Поразии е триизмерна игра направена с Unity технология. Действието се развива в близкото бъдеще (2080) където изкуствения интелект доминира ежедневието ни. В тази ситуация много корпорации се конкурират, като се опитват да провалят конкуренцията с нелоялни тактики. Твоята мисия е да използваш колата от бъдещето и да изпълняваш различни мисии по магистралата.
Магистрални Поразии
3.50
11K
Елитни Пехотинци: Мрежа
Елитни Пехотинци: Мрежа е триизмерна екшън игра в която играете в мрежа срещу играчи от цял свят. Включи се в готово игра или създай своя. Може да избираш измежду 6 различни арени. Избери си игра и се включи в стрелбата.
Елитни Пехотинци: Мрежа
3.00
12,7K