Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Drift Rush 3D
Отличен 4.17
(23 гласа)

Drift Rush 3D

Drift Rush 3D e състезателна игра с коли. Играта предлага 4 различни предизвикателства и 4 различни автомобила които може да управляваш. Покажи на какво си способен и спечели всички състезания в играта.
Посещения: 26341 Размер на файла: 13 MB Добавено: ср 15 окт 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - спирачка/дрифт.
Снимка 1 от Drift Rush 3D Снимка 2 от Drift Rush 3D Снимка 3 от Drift Rush 3D
Drift n Burn 365
Drift n Burn 365 е невероятна, триизмерна, състезателна игра. Действието се развива в бъдещето, където хората живеят в къщи в небесата. Може да се състезавате с различни коли - за дрифт, за рали, мощни, оффроуд или спортни коли.
Drift n Burn 365
4.70
132,8K
Drift Runners
Изберете цвета на вашата кола и модела и се впуснете в динамично дрифт състезание. Със парите спечелени от състезанията можете да подобрявате колата си. За да преминете на следващата писта трябва да постегнете определени постижения, като да финиширате първи, да разрушите 20 обекта и други.
Drift Runners
5.00
40,3K
Drift Racer
Много добре направена игра с коли. Състезавайте се срещу опоненти управлявани от компютъра, карайте възможно най-бързо, дрифтете и финиширайте първи, за да отключите нови нива.
Drift Racer
5.00
59,6K
Drift Runners 2
Страхотно дрифт състезание с разнообразни писти и подобрения за колата ви.
Drift Runners 2
4.00
57,5K
Оффроуд Войни
Оффроуд Войни е екшън игра с коли, в която ти управляваш тежко въоръжен и брониран джип в опустошени градове. Навсякъде дебнат и вражески единици, като кули и много други препятствия с които трябва да се справиш с помощта на своето бордово оръдие. След всяко ниво може да използваш спечелените пари за подобрения по машината.
Оффроуд Войни
4.00
5,2K