Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Zombo Buster Rising
Отличен 4.5
(4 гласа)

Zombo Buster Rising

Медан, градът на тъмнината е заразен със сериозна болест от мистериозен мъж. Болестта превръща хората в зомбита. Zombo Buster е обучен екип от анти-зомби професионалисти които защитават града. Те току що са прочистили зона от която са получили СОС сигнал. Защитавай сградите от зомбитата като стрлеяш по тях. Събирай пари за подобрения по екипировката.
Посещения: 4807 Размер на файла: 8 MB Добавено: пт 7 ное 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
R - презареждане.
Turret Pong
4.00
5,2K
Кървавата Улица
В екшън играта Кървавата Улица твоят роден град е нападнат от освирепели зомбита и ти трябва да преминеш през града за да достигнеш подсигурената зона. Избери си един от двамата главни герои, и се впусни в кървавото приключение. Изтребвай всички зомбита които ти се изпречват на пътя, събирай бонуси и пари за да подобряваш уменията и екипировката си. Успех.
Кървавата Улица
4.00
6,2K
Зомби Атака
Не позволявайте на зомбитата да превземат позициите ви.
Зомби Атака
5.00
5,6K
Кърваво Авеню 2
Кърваво Авеню 2 е страхотна екшън игра със зомбита и много подобрения по героя ти. Има три различни героя с които можеш да играш. Избери си този който ти допада много и се впусни в безкрайните нива.
Кърваво Авеню 2
3.00
3,8K
Играта свърши гризачи
Играта свърши гризачи е защитна игра, в която трябва да предпазите големият оранжев морков от гладните гризачи, които искат да го изядат. Единственият начин по който можете да предпазите моркова от изяждане е, като нахраните гладните гризачи с кули, които стрелят с моркови. Събирайте рубините, които гризачите пускат или ги копайте със специализирани миньорски кули и ги използвайте за закупуване на нови кули или подобряване на тези които вече имате.
Играта свърши гризачи
4.00
16,4K