Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Zombo Buster Rising
Отличен 4.5
(4 гласа)

Zombo Buster Rising

Медан, градът на тъмнината е заразен със сериозна болест от мистериозен мъж. Болестта превръща хората в зомбита. Zombo Buster е обучен екип от анти-зомби професионалисти които защитават града. Те току що са прочистили зона от която са получили СОС сигнал. Защитавай сградите от зомбитата като стрлеяш по тях. Събирай пари за подобрения по екипировката.
Посещения: 4747 Размер на файла: 8 MB Добавено: пт 7 ное 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
R - презареждане.
Кръстосан Огън M4A1
Легендарното оръжие M4A1, със сребърно тяло и синя светлина разкрива истинската класа на това оръжие. Целта в тази игра е да елиминираш всички терористи, като използваш легендарната M4A1.
Кръстосан Огън M4A1
5.00
10K
Ядрено правосъдие 2084
Ядрено правосъдие 2084 е интересен микс между бойна и защитна игра. Ти си в ролята на надзирател от затвора и трябва да спреш затворниците от бягство. Бий се с тях и подобрявай уменията си след всяка вълна за да можеш да удържиш по-дълго.
Ядрено правосъдие 2084
5.00
8,2K
Упадъкът на Мъжете
Упадъкът на Мъжетее екшън игра в която ще трябва да изпълняваш най-различни мисии, докато се отбраняваш от безкрайните вражески атаки. Крий се зад барикадите и стреляй по всички войници които те атакуват. Успех.
Упадъкът на Мъжете
5.00
6,7K
Zombie Strike
Zombie Strike е игра за оцеляване със зомбита. Играта е направена за Unity Player. Ти се озоваваш хванат в капан в една стара ферма пълна със зомбита. Твоята цел е да оцелееш 10 минути, като използваш огромен арсенал от оръжия за да стреляш по опасните зомбита. Успех.
Zombie Strike
3.33
10,1K
Пирати 2
Готов ли си за нова версия на играта Пирати? Дори и да не си тя е вече тук. Ти си в ролята на капитан на пиратски кораб. Приготви кораба и екипажа си за дълго пътуване, в търсене на скритите съкровища. По пътя ще имаш възможността да грабиш търговски кораби или да се сражаваш срещу кралския флот. Успех.
Пирати 2
3.50
4,6K