Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Zombo Buster Rising
Отличен 4.5
(4 гласа)

Zombo Buster Rising

Медан, градът на тъмнината е заразен със сериозна болест от мистериозен мъж. Болестта превръща хората в зомбита. Zombo Buster е обучен екип от анти-зомби професионалисти които защитават града. Те току що са прочистили зона от която са получили СОС сигнал. Защитавай сградите от зомбитата като стрлеяш по тях. Събирай пари за подобрения по екипировката.
Посещения: 4598 Размер на файла: 8 MB Добавено: пт 7 ное 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
R - презареждане.
Заслужават да Умрат: Супервозило
Новата версия на невероятния хит Заслужават да Умрат е вече и при нас. В тази версия наречена супервозило, както може би се досещаш има нова кола - могъщото супер возило. Пали двигателя и не губи време - много зомбита чакат да бъдат размазани.
Заслужават да Умрат: Супервозило
4.80
41,3K
Стигни до Хеликоптера
Стигни до Хеликоптера е триизмерна апокалиптична игра, направена за Юнити плеър. Целта ти в тази игра е да достигнеш до хеликоптера преди да е изтекло времето. Карай възможно най-бързо и бъди внимателен с препятствията които ти се изпречват.
Стигни до Хеликоптера
4.50
13,7K
Несравнимия Чопър
Чопър е атакуван от зомбита и целта му е да ги отблъсне с голи ръце. Има и трима други герои с които можеш да отключиш след 5-то ниво. Играта може да се играе и в мрежа.
Несравнимия Чопър
5.00
5,1K
Епична защита
Епична защита е супер дефенс игра в която ти си могъщ магьосник и трябва да защитаваш замъка си от вълните атакуващите зомбита и тролове. След всяка вълна може да подобряваш уменията и магиите си със опита който си изкарал предното ниво.
Епична защита
5.00
12,9K
Throw Rocks at Boys!
Throw Rocks at Boys!
Throw Rocks at Boys!
4.00
12,3K