Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Zombo Buster Rising
Отличен 4.5
(4 гласа)

Zombo Buster Rising

Медан, градът на тъмнината е заразен със сериозна болест от мистериозен мъж. Болестта превръща хората в зомбита. Zombo Buster е обучен екип от анти-зомби професионалисти които защитават града. Те току що са прочистили зона от която са получили СОС сигнал. Защитавай сградите от зомбитата като стрлеяш по тях. Събирай пари за подобрения по екипировката.
Посещения: 5043 Размер на файла: 8 MB Добавено: пт 7 ное 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
R - презареждане.
Изчадието от Латерната
С наближаването на Хелоуин се задават и тематичните игри. Тази игра се казва Изчадието от Латерната и се разказва за чудовище които обикаля по улиците на града и плаши хората за да им вземе сладките. Успех.
Изчадието от Латерната
5.00
3,8K
Стените на Магьосника
Стените на Магьосника е иновативна защитна игра. Целта ти е да защитиш овцете и войниците си от орките като използваш магьосническата си сила и да рисуваш магически стени които да спрат настъплението на враговете.
Стените на Магьосника
3.00
15,4K
Небесни Вълци
Небесни Вълци е страхотна екшън игра в която ти си пилот на космически кораб. Настани се удобно в кабината, избери си управление (клавиатура или мишка) и се впусни в екшъна. Стреляй по всеки вражески кораб който забележиш и събирай бонусите които падат от свалените самолети. Със събраните диаманти може да подобряваш кораба си.
Небесни Вълци
3.00
4,6K
Добро Утро Зомбита
Добро Утро Зомбита, е сървайвал игра в която ти си войник който се разбива на пустинен остров пълен с кръвожадни зомбита. Защитавай се от злите твари и подобрявай оръжията си докато събереш достатъчно сила и оръжия за да се срещнеш с крайния бос. Успех.
Добро Утро Зомбита
4.80
3,7K
Джери Стрелец
Джери Стрелец е забавна игра със стрелба, подходяща за най-малките ни посетители. Ти си в ролята на мишката Джери и трябва да стреляш по летящите балони с пистолет играчка. Забавлявай се докато пукаш балоните с любимия ти анимационен герой Джери.
Джери Стрелец
5.00
10,1K