Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Древната Планета
Отличен 4.2
(10 гласа)

Древната Планета

Древната Планета е страхотна тауър дефенс игра в която е налична и за мобилни устройства. В тази игра ти управляваш древна раса която се опитва да защити планетата си от нападение. Строй защитата си, поправяй и ъпгрейдвай кулите си за да устоиш на вражеските атаки.
Посещения: 16750 Размер на файла: 20 MB Добавено: ср 26 ное 2014
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Играе се с мишката.
Battalion Ghosts
Интересна походова стратегическа игра с танкове.
Battalion Ghosts
4.00
23,9K
Birdie
Забавна стратегическа игра, в която трябва да заемеш подходящата позиция, за да не те настъпи слонът.
Birdie
3.00
9,5K
Кралско Нападение
В играта Кралско Нападение твоето кралство е нападнато от безброй ужасяващи чудовища. Тренирай армията си и защити поданиците на кралството. Крайната ти цел е да разбиеш гнездото на отвратителните създания. Не забравяй и да тренираш данъчни - те ще вкарат допълнителен доход в хазната. Успех.
Кралско Нападение
4.50
10,7K
Elite Forces 2 TD
Интересна защитна игра в която трябва да строите кули и да спирате настъпващите вълни от чудовища. Различното в тази игра е че имате герой който може да управлявате и местите на желано от вас място.
Elite Forces 2 TD
5.00
9,6K
Безсмъртни души: Тъмния поход
Безсмъртни души: Тъмния поход е походова RPG игра от създателите на най-добрите флаш игри в днешно времe - Armor Games. Играта има впечатляващо интро и интересна история. Сражавайте се срещу няколко противника, комбинирайте атаки от един и същи тип за да направите серийка и следете енергията си. Атаките трябва да съвпадат по цвят със цвета на енергията на противника за да нанесете максимални щети.
Безсмъртни души: Тъмния поход
4.00
5,6K