Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Древната Планета
Отличен 4.18
(11 гласа)

Древната Планета

Древната Планета е страхотна тауър дефенс игра в която е налична и за мобилни устройства. В тази игра ти управляваш древна раса която се опитва да защити планетата си от нападение. Строй защитата си, поправяй и ъпгрейдвай кулите си за да устоиш на вражеските атаки.
Посещения: 21949 Размер на файла: 20 MB Добавено: ср 26 ное 2014
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Играе се с мишката.
Red Dragon Rampage
Класическа защитна игра, с много трудни нива и много подобрения. Хората искат да убият големия червен дракон и вашата мисия е да го защитите със всички възможни средства.
Red Dragon Rampage
4.00
13,3K
Лидера на Амазонките
Защитете земите си от нашествениците, като строите различни видове защитни кули. Разполагате и с магии, с които можете да помагате на кулите си. Не позволявайте на врага да стигне до храмовете ви.
Лидера на Амазонките
4.00
16,1K
Red Code 2
Част втора от трилогията Red Code.
Твоята задача е да защитиш фаровете от гигантските извънземни насекоми. Използвай ъпгрейдите, за да еволюираш в убийствена машина.
Red Code 2
5.00
13,5K
ETT
ETT е защитна игра направена на Unity 3D технология, което гарантира превъзходна триизмерна графика. В тази игра ти си сам. Самичък само с твоята 50 милиметрова картечница и твоите инстинкти. Оцелявай възможно най-дълго, преди да станеш за храна на извънземните.
ETT
4.60
4K
Football Defans
Football Defans е защитна игра, в която вие командвате екип полицаи, които трябва да предотвратят сбивания между футболни фенове, като не им позволят да стигнат до уговореното за битката място.
Football Defans
5.00
8,5K