Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Тенис 3D
Отличен 4.5
(2 гласа)

Тенис 3D

Тенис 3D е една от най-добрите онлайн тенис игри. Играта е направена с Unity технология. Премини успешно през тренировъчните мисии, избери си настилка и се впусни в истинската игра. Успех.
Посещения: 12528 Размер на файла: 16 MB Добавено: чт 27 ное 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
City Surfing
Карайте сърф в градски канал, събирайте парични и други бонуси докато прескачате или избягвате препятствията, които ще срещнете в канала.
City Surfing
4.00
33,5K
Коли 3D рейсинг
Игра базирана на известния анимационен филм Коли. Триизмерна графика и готини писти. Състезавай за време или срещу други състезатели и покажи на всички кой е най-добрия шофьор.
Коли 3D рейсинг
4.00
64,6K
Бен 10 Баскетбол Звезда
Мечтата на Бен 10 е да спечели златен медал от олимпийските игри. За да спечели медала той има нужда от много тренировки и вие сте този който ще му помогни да подобри баскетболните си умения.
Бен 10 Баскетбол Звезда
4.00
43,5K
Юпи Скейтборд
Нова триизмерна игра за любителите на скейтборда. Играта е направена от ветераните в бранша - miniclip.com. Избери си скейтър и се запиши в състезанието. Трябва да спечелиш повече точки от предния състезател. Това става като правиш много трикове които тълпата иска да види. Успех, и не забравяй да се забавляваш по рампата.
Юпи Скейтборд
4.00
13,4K
Монстър Трък Герой
Монстър Трък Герой е нова триизмерна игра направена за Unity Player. Играта впечатлява с реалистична триизмерна графика. Избери си камион, нагласи го по свой вкус и се впусни в надпреварата. Забавлявай се докато мачкаш всичко по пътя си и изпълнявай трикове във въздуха.
Монстър Трък Герой
4.00
6,7K