Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Тенис 3D
Отличен 4.5
(2 гласа)

Тенис 3D

Тенис 3D е една от най-добрите онлайн тенис игри. Играта е направена с Unity технология. Премини успешно през тренировъчните мисии, избери си настилка и се впусни в истинската игра. Успех.
Посещения: 13320 Размер на файла: 16 MB Добавено: чт 27 ное 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Wormhole Invaders
Wormhole Invaders е простичка, но много зарибяваща игра в която пилотираш космически кораб в безкрайна бездна. Избягвай всички препятствия по пътя си и събирай бонуси и подобрения за оръжието си. Успех.
Wormhole Invaders
4.00
2,2K
Горящи Гуми: Crash N Burn
Новата версия на невероятната триизмерна игра Горящи Гуми е вече при нас. Новата версия предлага много нови писти и мисии които да изпълняваш. Успех.
Горящи Гуми: Crash N Burn
4.57
20,4K
Щастливите Патета
Щастливите Патета е простичка, но много трудна игра. Целта ти е да помогнеш на мама Патка да пресечи магистралата без да загуби нито едно патенце. Успех.
Щастливите Патета
3.00
3K
Tropi Golf
Tropi Golf е 3d голф игра, в която голф играчът е розова или кафява маймунка. Цветът на маймунката зависи от вас. Целта на играта е да вкарате топката в дупката, както и да съберете възможно най-много звезди, за максимален резултат.
Tropi Golf
5.00
19,5K
Стигни до Хеликоптера
Стигни до Хеликоптера е триизмерна апокалиптична игра, направена за Юнити плеър. Целта ти в тази игра е да достигнеш до хеликоптера преди да е изтекло времето. Карай възможно най-бързо и бъди внимателен с препятствията които ти се изпречват.
Стигни до Хеликоптера
4.50
14,1K