Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Тенис 3D
Отличен 4.5
(2 гласа)

Тенис 3D

Тенис 3D е една от най-добрите онлайн тенис игри. Играта е направена с Unity технология. Премини успешно през тренировъчните мисии, избери си настилка и се впусни в истинската игра. Успех.
Посещения: 13240 Размер на файла: 16 MB Добавено: чт 27 ное 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Въздушни акробатики 3D
Въздушни акробатики 3D е много добра триизмерна игра в която ти си пилот на учебен самолет. Опитай се да изпълняваш различните мисии без да разбиваш самолета.
Въздушни акробатики 3D
3.00
53K
Нинджа Бягство
Нинджа Бягство е уникална нова игра за Unity Player. Страхотна триизмерна графика и много динамичен геймплей. Целта на играта е да бягаш по коридорите и да съсичаш враговете си по различни начини. В началото на играта има тренинг който ще те подготви за същинските мисии. Успех.
Нинджа Бягство
5.00
6,5K
Мотокрос Нитро
Мотокрос Нитро е страхотна триизмерна игра с мотори в която трябва да подобряваш мотора си за да се справя с трудните терени. Карай бясно през трудните писти и прави каскади от скоковете. За да играете тази игра трябва да инсталирате - http://unity3d.com/webplayer/
Мотокрос Нитро
4.48
166,5K
Мини Атака: Градски Битки
Мини Атака: Градски Битки е триизмерна игра направена за Unity Player. Изпълни тренировъчната мисия за да овладееш основите на играта. След това може да се впуснеш в истинския екшън. Ъпгрейдвай оръжията и екипировката си и изпълнявай мисиите които ти биват давани от командването.
Мини Атака: Градски Битки
3.00
8,2K
Свободно Бягане
Играта Свободно Бягане е може би най-безопасния начин да практикуваш Паркур. Свободно бягане в триизмерна градска среда. Опитай се да преодоляваш всички препятствия и се забавлявай.
Свободно Бягане
4.25
44,8K