Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Зимно Мото
Отличен 4.27
(15 гласа)

Зимно Мото

Зимно Мото е реалистичен симулатор в който караш пистов мотор по заснежени писти. Играта е направена за Unity Player и предлага зашеметяваща триизмерна графика.
Посещения: 17053 Размер на файла: 17 MB Добавено: пт 5 дек 2014
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
C - смяна на камерата.
R - рестарт.
Зимно състезание
Зимно състезание е простичка състезателна игра, в която се състезаваш срещу 3 компютърно управлявани опонента. Завърши първи след 6те обиколки за да спечелиш състезанието и да отключиш следващата писта.
Зимно състезание
4.00
18K
Sanctioned Renegades Multiplayer
Sanctioned Renegades Multiplayer е страхотна триизмерна, мрежова игра. Играта изисква инсталиран Unity Player. Реалистична графика и 10 оръжия които трябва да отключиш. Избери си оръжие и се включи в екшъна. Можеш и да хостнеш игра в която да поканиш приятелите си.
Sanctioned Renegades Multiplayer
4.50
15,5K
Скоростно Про Рали
Скоростно Про Рали е триизмерна състезателна игра в която се състезаваш на затворена писта срещу компютърно управлявани опоненти. Играта предлага 10 различни писти на които можеш да се състезаваш с 20 различни спортни коли. Избери си кола и писта която ти допада най-много и се впусни в надпреварата.
Скоростно Про Рали
4.25
27,6K
Монстър Трък Герой
Монстър Трък Герой е нова триизмерна игра направена за Unity Player. Играта впечатлява с реалистична триизмерна графика. Избери си камион, нагласи го по свой вкус и се впусни в надпреварата. Забавлявай се докато мачкаш всичко по пътя си и изпълнявай трикове във въздуха.
Монстър Трък Герой
4.00
7,3K
Гладко Състезание
Гладко Състезание е простичка игра с много добра графика. В тази игра се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти на затворена писта. Избери си степен на трудност, брой на останалите състезатели и се впусни в надпреварата.
Гладко Състезание
4.00
45K