Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Зимно Мото
Отличен 4.27
(15 гласа)

Зимно Мото

Зимно Мото е реалистичен симулатор в който караш пистов мотор по заснежени писти. Играта е направена за Unity Player и предлага зашеметяваща триизмерна графика.
Посещения: 16964 Размер на файла: 17 MB Добавено: пт 5 дек 2014
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
C - смяна на камерата.
R - рестарт.
Зимно състезание
Зимно състезание е простичка състезателна игра, в която се състезаваш срещу 3 компютърно управлявани опонента. Завърши първи след 6те обиколки за да спечелиш състезанието и да отключиш следващата писта.
Зимно състезание
4.00
17,9K
АТВ Рейсинг 3D
АТВ Рейсинг 3D е страхотна триизмерна игра. За да играете играта трябва да имате инсталиран Unity Player. Избери си автомобил и се впусни в бясната надпревара с АТВ-та. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти и се опитай да печелиш всички състезания.
АТВ Рейсинг 3D
4.00
6,5K
Mini Dirt Bike
Карайте мини кросов мотор и събирайте звезди за повече точки.
Mini Dirt Bike
5.00
30,2K
Мини-Голф Острови
Мини-Голф Острови е много добре направена мини-голф игра. Ако обичате играта на голф, то тази игра със сигурност ще ви допадне. На ваше разположение са повече от 20 нива. Първите няколко са лесни, но колкото по-нагоре се изкачвате, толкова по-трудни стават. Успех.
Мини-Голф Острови
4.00
15,3K
Стрелба по Зомбита 3D
Стрелба по Зомбита 3D е невероятен триизмерен шутър направен за Unity Player. В тази игра ти си сам с твоята пушка срещу безкрайни орди от озверели зомбита. Опитай се да убиеш колкото може повече зомбита и да оцелееш по-дълго.
Стрелба по Зомбита 3D
3.20
12K