Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Пътят Z
Отличен 4.19
(27 гласа)

Пътят Z

Пътят Z е страхотна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Мачкай зомбитата по пътя и след всеки опит подобрявай колата си за да можеш да изминеш още по-голямо разстояние следващия път. Успех.
Посещения: 14112 Размер на файла: 17 MB Добавено: пт 12 дек 2014
Добави към любими
Управлявай с WASD или стрелките.
Снимка 1 от Пътят Z Снимка 2 от Пътят Z Снимка 3 от Пътят Z Снимка 4 от Пътят Z
Пътят на Коприната
Пътя на Коприната е екшън игра, в която действието се развива в Китай, е една традиционна китайска къща. Вярва се че мястото е едно от първите където се е произвеждала коприната. Наслади се на престоя си в древен Китай, и изпълни всички мисии които ти се поставят.
Пътят на Коприната
5.00
6,5K
Пътят към олимпийските игри
Състезания по лека атлетика. Състезавай се в различни градове по света като трупаш точки за класиране на олимпиадата. Печели шампионати и подобрявай формата си за да постигнеш мечтаната победа.
Пътят към олимпийските игри
5.00
15,7K
Научи се да паркираш
Готина игра с паркиране в която трябва да паркираш на точно определеното място. Следвай стрелката която ще те насочи до точното място.
Научи се да паркираш
3.00
29,1K
Super Race F1
Super Race F1 е нова състезателна игра. Ти си състезател от формула 1 и трябва да изминеш дългия път до почетната стълбица. Започни играта с не много силна кола, и печели състезанията за да отключиш по-мощни автомобили. Успех.
Super Race F1
2.25
5,4K
Ghosts and goblins
Флаш версия на класическата игра призраци и гоблини. В тази игра вие сте рицар, който трябва да спаси любимата си, отвлечена от злите гоблини.
Ghosts and goblins
3.00
12,9K