Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Марсиански Войни
Много добър 3.79
(14 гласа)

Марсиански Войни

Това е бета версия на излизащата съвсем скоро мрежова игра Martian Wars. В момента играта предлага само 2 писти, но останалите се очакват съвсем скоро. Присъедини се към някой екип и се бий с пушки и пистолети, или си намери кола и използвай нейните оръжия. Успех.
Посещения: 13934 Размер на файла: 397 KB Добавено: пн 15 дек 2014
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Шифт - турбо.
Прицел и стрелба с мишката.
R - презареди.
X - ресет.
Enter - чат.
Марсиански Роувър - Паркиране
Готови ли сте за експедиция до Марс. Можеш да избираш между 14 различни космически роувъри и да седнеш зад волана. Премини през 16 напрегнати нива докато завършиш обучението си. Успех.
Марсиански Роувър - Паркиране
4.06
8,9K
Дрифт в Центъра
Дрифт в Центъра е уникална игра с коли от ново поколение. За да играта трябва да имате инсталиран Unity Player. Играта предлага страхотен триизмерен геймплей и много коли с които да се състезавате. Впускай се в състезанието и се опитай да завършиш първи на всяка писта.
Дрифт в Центъра
4.56
116,2K
Гангстер Такси - Метровил
Гангстер Такси - Метровил е новата версия на играта Гангстер Такси. В тази нова версия ти помагаш на стар приятел който е разорен. Карай старата жълта кола в Метровил и я подобрявай със парите изкарани от клиенти.
Гангстер Такси - Метровил
4.50
105,3K
Power Fox
Динамична бойна игра. Помогнете на малката лисица да победи противниците. Проверявайте сандъците за бонуси и оръжия.
Power Fox
3.50
15,1K
Metal Slug: Бягай!
Metal Slug: Бягай! е готина олд скул аркадна игра, която някои от по-големите са играли на голяма игра с ръчки. Целта в тази серия на играта е да превземеш последната вражеска база, която се намира на отдалечен океански остров. Проникни в базата като си пробиваш път със стрелба по войниците които ще се опитват да те спрат. Събирай различни оръжия и подобрения които ще ти помогнат да оцелееш по-дълго.
Metal Slug: Бягай!
4.00
4,2K