Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Tactical Rebels
Отличен 5
(2 гласа)

Tactical Rebels

Tactical Rebels е страхотна мрежова игра в която се биеш срещу играчи от цял свят. Играта предлага 6 различни карти и 5 различни мода на игра. Присъедини се към някоя игра или си направи собствена, в която другите играчи да влязат. Играчите са разпределени в два отбора, и ти трябва да направиш всичко възможно за да победи твоя отбор. Успех.
Посещения: 9027 Добавено: ср 17 дек 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
Промъкване - Shift + движение.
Прицел и стрелба с мишката.
1-2 смяна на оръжието.
Шпация - скок.
Ловеца на сънища
Нито е млад нощен дух който е натоварен със задачата на намери два кристала-близнаци откраднати от духа-пазител, който ги е отнесъл в кулата на духовете. Бягай възможно най-бързо и събирай сънища за да повишаваш силите си. Избягвай препятствията по пътя си.
Ловеца на сънища
5.00
3,5K
Оффроуд Ярост
Оффроуд Ярост е страхотна триизмерна игра с екшън елементи. Играта изисква инсталиран UNITY Player. Освен да се състезаваш, трябва и да обстрелваш съперниците си със всевъзможни оръжия. Карай колкото можеш по-бързо и се опитай да разрушиш останалите автомобили.
Оффроуд Ярост
5.00
13,3K
Спасителен Хеликоптер Х
Спасителен Хеликоптер Х е невероятна триизмерна игра с прекрасна графика. Ти си в ролята на пилот на спасителен хеликоптер и трябва да изпълняваш различни спасителни мисии.
Спасителен Хеликоптер Х
4.50
29,3K
Rage 3
Много агресивна и атрактивна екшън игра.
Rage 3
5.00
20K
Небесни Вълци
Небесни Вълци е страхотна екшън игра в която ти си пилот на космически кораб. Настани се удобно в кабината, избери си управление (клавиатура или мишка) и се впусни в екшъна. Стреляй по всеки вражески кораб който забележиш и събирай бонусите които падат от свалените самолети. Със събраните диаманти може да подобряваш кораба си.
Небесни Вълци
3.00
5,1K