Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Tactical Rebels
Отличен 5
(2 гласа)

Tactical Rebels

Tactical Rebels е страхотна мрежова игра в която се биеш срещу играчи от цял свят. Играта предлага 6 различни карти и 5 различни мода на игра. Присъедини се към някоя игра или си направи собствена, в която другите играчи да влязат. Играчите са разпределени в два отбора, и ти трябва да направиш всичко възможно за да победи твоя отбор. Успех.
Посещения: 9142 Добавено: ср 17 дек 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
Промъкване - Shift + движение.
Прицел и стрелба с мишката.
1-2 смяна на оръжието.
Шпация - скок.
Ренегати
Ренегати е походова екшън игра, в която ти се сражаваш срещу зомбита които са превзели твоя роден град. Планирай внимателно ходовете си и подобрявай войниците си след всяка битка, за да увеличиш шансовете си за оцеляване. Успех Командире!
Ренегати
4.14
5,7K
Го Карт
Както може би се разбира от заглавието, става дума за игра с картинги. Избери си любимия картинг и се впусни в състезание срещу трима компютърно управлявани опоненти. Състезанията се провеждат на затворено трасе, по 7 обиколки всяко. Опитай се да завършваш първи във всяко състезание.
Го Карт
5.00
12,8K
Гладен червей 2
Готина игра в която ти си злобен червей, който е обезумял от глад. Твоята цел е да го нахраниш като се нахвърляш върху всичко което се движи. След всяко ниво можеш да подобряваш своя домашен любимец.
Гладен червей 2
4.60
25K
Роботска Лудост 2
В новата Unity игра Роботска Лудост 2 трябва да се сражаваш срещу безкрайни армии от роботи. Избери си любимия герой и се впусни в екшъна. След всяка вълна от роботи може да използваш парите които си спечелил за нови оръжия и оборудване за героя си. Успех.
Роботска Лудост 2
4.00
4,8K
Триизмерен Пак Мен
Триизмерен Пак Мен е римейк на класическата игра Пак Мен. Играта изисква Unity Player, което гарантира страхотна триизмерна графика. Играта се играе от първо лице и предлага малко по-различен поглед върху играта - доста по-труден. Успех със събирането на белите точки. Избягвай призраците.
Триизмерен Пак Мен
5.00
3,9K