Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Tactical Rebels
Отличен 5
(2 гласа)

Tactical Rebels

Tactical Rebels е страхотна мрежова игра в която се биеш срещу играчи от цял свят. Играта предлага 6 различни карти и 5 различни мода на игра. Присъедини се към някоя игра или си направи собствена, в която другите играчи да влязат. Играчите са разпределени в два отбора, и ти трябва да направиш всичко възможно за да победи твоя отбор. Успех.
Посещения: 9246 Добавено: ср 17 дек 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
Промъкване - Shift + движение.
Прицел и стрелба с мишката.
1-2 смяна на оръжието.
Шпация - скок.
Заслужават да Умрат: Супервозило
Новата версия на невероятния хит Заслужават да Умрат е вече и при нас. В тази версия наречена супервозило, както може би се досещаш има нова кола - могъщото супер возило. Пали двигателя и не губи време - много зомбита чакат да бъдат размазани.
Заслужават да Умрат: Супервозило
4.80
43,4K
Заслужава да умре
Купувай различни видове коли и ги подобрявай, докато успееш да прекосиш пустинята, пълна с орди от зомбита и да достигнеш хеликоптера, който е единственото ти спасение от зомби-кошмара. Трябва да прекосиш около километър, за да стигнеш до хеликоптера. След всеки опит да стигнеш хеликоптера, печелиш пари, в зависимост от изминатото разстояние и с тези пари можеш да подобряваш колата си или да си купиш нова.
Заслужава да умре
3.33
104K
Last Shot
Унищожете враговете си, като внимателно се промъквате зад тях и събирате броня и нови пръжия.
Last Shot
5.00
15,5K
Линкс Лунен Състезател
През 2013 година Космическата Агенция Линкс изпрати 22 цивилни в космоса. И така започна историята на тези герои и тяхната мисия да изследват необятния космос. През 2020 година агенцията открива станция Алфа на луната. Тя се превръща в тренировъчна база на космическата агенция. Твоята цел е да се усъвършенстваш в управлението на космически машини и да станеш експерт.
Линкс Лунен Състезател
5.00
3K
Американски Снайпер
Американски Снайпер е военна игра, в която ти си в ролята на войник от специалните части. Твоята цел е да застреляш колкото можеш повече зомбита преди да изтече времето. Успех.
Американски Снайпер
4.00
6,9K