Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Коледни Доставки
Много добър 3.8
(5 гласа)

Коледни Доставки

Докажи шофьорските си умения в тези 10 напрегнати нива които ще ти предложи тази страхотна игра. Помогни на дядо Коледа да достави подаръците до края на всяко ниво, или много деца ще останат разочаровани в коледната вечер. Успех.
Посещения: 7324 Размер на файла: 5 MB Добавено: пт 19 дек 2014
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Коледни кошмари
Коледни кошмари е коледна екшън игра в която трябва да оцеляваш. Помогни на дядо коледа да удържи атаката на зомбитата и да защити базата си. Събирай монетки, и ги използвай за да подобряваш защитата и оръжията си.
Коледни кошмари
3.00
16,2K
Коледни Подаръци
Забавна Коледна игра с Дядо Коледа. Избягвай огнените топки които се опитват да те уцелят и събирай коледни подаръци.
Коледни Подаръци
5.00
19,4K
Angry Birds в Космоса
В тази игра Angry Birds ще се сражават със злите прасенца в космоса, като използват новото си космическо колело. Бъди много внимателен защото имаш само 10 живота, а има цели 10 нива в които трябва да спасиш яйцата от лошите прасенца.
Angry Birds в Космоса
4.60
6K
Angry Birds Състезания
Включи се в лудите състезания на Angry Birds срещу лошите прасета. Демонстрирай шофьорските си умения и спечели всичките 8 предизвикателни нива.
Angry Birds Състезания
4.20
11,2K
Моторната Шейна на Дядо Коледа
Дядо Коледа и неговия добър приятел пингвина за си организирали състезание с моторни шейни. Избери си герой който то допада и се включи в необичайното състезание. Трябва да балансираш внимателно шейната и да използваш турбо за да спечелиш надпреварата. Успех.
Моторната Шейна на Дядо Коледа
4.00
9,1K