Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Keeper of the Grove 2
Отличен 4.5
(6 гласа)

Keeper of the Grove 2

Keeper of the Grove 2 е много добре направена защитна в която трябва да строиш и ъпгрейдваш кули. Целта ти в тази игра е да позволяваш на лошите да откраднат протоните. Строй защитни кули по пътя на алчните чудовища за да ги спреш навреме.
Посещения: 10537 Добавено: пт 19 дек 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Palisade Guardian 3
Palisade Guardian 3 е игра със стрелба, в която трябва да защитавате различни сгради от атаките на извънземните нашественици. Стреляйте по атакуващите извънземни и се опитайте да ги убиете преди да са достигнали базата ви. След всяко завършено ниво отключвате нови по-мощни оръжия, които ще ви помогнат в борбата с извънземните нашественици.
Palisade Guardian 3
4.00
19,2K
Наемници срещу Зомбита
Ден първи. Ти си наемник и си бил нает от правителството да браниш града. Предградията са превзети от тълпа хора които се държат странно. Много хора съобщават за наличие на Зомбита. Твоята мисия е да спреш тези хора да напуснат границите и да достигнат други зони на града.
Наемници срещу Зомбита
4.00
8,2K
Elite Forces 2 TD
Интересна защитна игра в която трябва да строите кули и да спирате настъпващите вълни от чудовища. Различното в тази игра е че имате герой който може да управлявате и местите на желано от вас място.
Elite Forces 2 TD
5.00
9,7K
Ядосани зомбита
Играта Ядосани зомбита е подобна на играта Растения срещу Зомбита, с тази разлика, че зомбитата не пълзят по ливадата, а се спускат с балони пълни с хелий. Пукайте балоните им преди те да са кацнали на ливадата.
Ядосани зомбита
3.00
12,4K
Внимание ОМАХА 44
Действието в играта се развива по истински случай. Датата е 6ти Юни, 1944 г. в Нормандия, по време на десанта на съюзническите сили във Франция. Ти си в ролята на немски войник, който защитава плажната ивица. Имаш на разположение 6 различни немски оръжия като картечници и автомати. За да можеш да ги ползваш в играта, трябва първо да ги купиш в магазина. Сражавай се смело срещу американските войници в 20 напрегнати нива.
Внимание ОМАХА 44
4.00
4,5K