Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Keeper of the Grove 2
Отличен 4.5
(6 гласа)

Keeper of the Grove 2

Keeper of the Grove 2 е много добре направена защитна в която трябва да строиш и ъпгрейдваш кули. Целта ти в тази игра е да позволяваш на лошите да откраднат протоните. Строй защитни кули по пътя на алчните чудовища за да ги спреш навреме.
Посещения: 10236 Добавено: пт 19 дек 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Гръмотевични Коли
Гръмотевични Коли е състезателна игра с мощни коли. Състезанията са на затворена писта, срещу компютърно управлявани опоненти. Има 8 писти и много подобрения по автомобила. Парите от спечелените състезания инвестирай в подобрения на автомобила. Успех.
Гръмотевични Коли
4.50
9,7K
Бягство от Мината
В играта Бягство от Мината управляваш голям жълт камион, и твоята цел е да се измъкнеш от опасната мина преди да се е срутила върху теб. След всяко ниво може да използваш спечелените пари за да подобряваш гумите, двигателя, спирачките и други части на камиона.
Бягство от Мината
4.00
8,4K
Средновековна Акула
Гладната акула е отново тук, този път въоръжена с брадва. Разбивай лодки, митични чудовища и всички което застава на пътя ти.
Средновековна Акула
4.00
10,9K
Crush the Castle
В тази игра стреляте с катапулт, целта ви е да разрушите замъка с възможно най-малко изстрели.
Crush the Castle
4.00
29,4K
Зомби Лудост
Твоят космически кораб пътува през дълбокия космос. Дестинацията на пътуването е далечна планета, неизследвана от хора досега. Неочаквано кораба ти е нападнат от зомбита. Кораба ти е засякъл нападението и те е събудил от криогенен сън за да защитиш кораба и останалите от екипажа. Грабни пистолета си и започни да прочистваш стаите една по една от гладните зомбита. Събирай пари за да подобряваш оръжията си и да си купуваш нови оръжия. Успех войнико.
Зомби Лудост
5.00
5,7K