Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Keeper of the Grove 2
Отличен 4.5
(6 гласа)

Keeper of the Grove 2

Keeper of the Grove 2 е много добре направена защитна в която трябва да строиш и ъпгрейдваш кули. Целта ти в тази игра е да позволяваш на лошите да откраднат протоните. Строй защитни кули по пътя на алчните чудовища за да ги спреш навреме.
Посещения: 9653 Добавено: пт 19 дек 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Последната Зомби Обсада
Действието в тази игра се развива в бъдещето, годината е 2034, по времето на третата световна война. След войната повечето оцелели са мутирали в зомбита. Само един град все още оцелява като по чудо. Сега града е под обсада и твоята цел е да го спасиш от зомби инвазията. Строи кули и подобрявай защитата на града, така че да издържиш на атаките.
Последната Зомби Обсада
4.67
7,2K
Стрелбата Позволена
Стрелбата Позволена е екшън игра в която планетата Земя е нападната от насекоми и твоя отряд от елитни бойци трябва да ги спре. Изпълнявай различни мисии в които се сражавате срещу насекомите. Използвай спечелените пари за да си купуваш нови оръжия.
Стрелбата Позволена
4.00
9,4K
Смел Войник
Смелият Войник е на мисия. Неговата цел е да защити военната база от вражеските атаки. Стреляй по вражеските войници които се опитват да разрушат базата. Наемай стрелци и занаятчии които ще ти помагат да защитаваш базата си. Наблюдавай енергията си и я подобрявай след всяко ниво.
Смел Войник
4.00
5,6K
Буум Таун
Буум таун е супер готина управленска игра. В нея трябва да купуваш експлозиви и да ги поставяш на стратегически позиции. След всяка детонация ще бъдат изкопани дупки пълни със злато и сребро.
Събирай рудата и я транспортирай с камион до рафинерията си. С изкараните пари подобрявай камиона и рафинерията си строй сгради в града.
Буум Таун
5.00
8,4K
Овцата Чък
Овцата чък е интересна игра, в която трябва да помогнете на главния герой Чък да подобри изобретението си и да избяга от фермата. По време на всеки полет събирай различни материали и бонуси които може да използвате за да подобрите самолета си.
Овцата Чък
5.00
6,4K