Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Keeper of the Grove 2
Отличен 4.5
(6 гласа)

Keeper of the Grove 2

Keeper of the Grove 2 е много добре направена защитна в която трябва да строиш и ъпгрейдваш кули. Целта ти в тази игра е да позволяваш на лошите да откраднат протоните. Строй защитни кули по пътя на алчните чудовища за да ги спреш навреме.
Посещения: 10111 Добавено: пт 19 дек 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Scorched Land Defence
Интересна защитна игра, в която строите кули и ги оборудвате с различни елементи, които определят вида на въоръжението им.
Scorched Land Defence
3.00
5,7K
Смъртоносно Пътуване
Смъртоносно Пътуване е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Ти си в ролята на известен ловец на глави. Преследвай престъпници с рокерския си мотор, събирай монети, гориво и други бонуси. След всяко състезание може да използваш парите които си изкарал за да подобряваш мотора и оръжията си.
Смъртоносно Пътуване
3.00
5,4K
Прокълнатото Съкровище 2
Втората версия на защитната игра Прокълнатото Съкровище е вече факт. В новата версия ще открием много нови нива и подобрения на кулите. Целта ти е същата както преди - да защитиш прокълнатото съкровище и да укрепиш защитата си.
Прокълнатото Съкровище 2
4.60
29,5K
Завръщане във Фабриката на Робота Убиец
През 2016 РобоКорп инк. беше открита, за да произвежда и продава роботи за домакинството, също така те произвеждаха транспортни роботи, които доставяха стоки от складовете до клиентите. Техният най-голям клиент беше Rainforest.com, голям онлайн търговец. Те бяха толкова успешни, че се отделиха и започнаха да произвеждат роботи за други цели: роботи спасители, които спасяват хора от пожари и други бедствия, роботи работници, които могат да секат дървета, да разрушават опасни сгради, също така и роботи войници, които да патрулират в размирните зони. Обаче, един ден те станаха прекалено амбициозни и създадоха БосРобот, огромен интелигентен робот, който да управлява фабриката за роботи. Не след дълго БосРобот осъзнал, че може да контролира не само фабриката. Под негова команда, роботите изгонили всички хора от фабриката и започнали да го въоръжават. Твоята мисия е да проникнеш във фабриката и да спреш тази лудост преди да е станало прекалено късно. Успех!
Завръщане във Фабриката на Робота Убиец
3.00
3,1K
Bloons 2 Tower Defence
Известната игра Tower Defence но в тази версия ордите са от балони, които трябва да спукате.
Bloons 2 Tower Defence
5.00
13,5K