Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Keeper of the Grove 2
Отличен 4.5
(6 гласа)

Keeper of the Grove 2

Keeper of the Grove 2 е много добре направена защитна в която трябва да строиш и ъпгрейдваш кули. Целта ти в тази игра е да позволяваш на лошите да откраднат протоните. Строй защитни кули по пътя на алчните чудовища за да ги спреш навреме.
Посещения: 11400 Добавено: пт 19 дек 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Аз останах
Аз останах е екшън игра, в която вие сте в ролята на малак робот, въоръжен с тежка картечница. Стреляйте по вълните от роботи, които ви атакуват и защитавайте позицията си. След всяка вълна от роботи можете да използвате спечелените пари, за да подобрите оръжието си. Успех!
Аз останах
4.00
4,9K
Wizard & Wizard
Целта ти в тази аркадна отбранителна игра е да защитаваш магическия си замък от врагове. Магьосниците ти могат да акумулират енергия, за да усъвършенстват защитата на замъка. Можеш да строиш нови кули, да създаваш кристали, с които да подобряваш силите на магьосниците си или мощта на кулите си.
Wizard & Wizard
5.00
12K
Под Планината
Под Планината е стратегическа игра, в която трябва да събираш злато, да строиш сгради и да тренираш работници и войници, както и да развиваш селото си и да изпълняваш различни задачи. Играта предлага и мрежова опция за да играете с приятели.
Под Планината
4.00
14,7K
Mushroom Madness
Опазете полянката с гъби от гладните таралежи.
Mushroom Madness
4.50
11,8K
Tower defence: the canyon
Силите на мрака са проникнали в живота ни. Те обхождат земята, унищожавайки царствата едно след друго. Скоро при теб е дошла лошата вест от скаутите за появата на Злото и в твоите граници. Но ти можеш да го спреш!
Tower defence: the canyon
5.00
13,6K