Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Keeper of the Grove 2
Отличен 4.5
(6 гласа)

Keeper of the Grove 2

Keeper of the Grove 2 е много добре направена защитна в която трябва да строиш и ъпгрейдваш кули. Целта ти в тази игра е да позволяваш на лошите да откраднат протоните. Строй защитни кули по пътя на алчните чудовища за да ги спреш навреме.
Посещения: 9827 Добавено: пт 19 дек 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Gnome Mans Land
Защитавайте базата си и тренирайте и изпращайте войници срещу вражеската база. Разрушете вражеската база, за да преминете на следващото ниво.
Gnome Mans Land
5.00
14K
Клик Битка
Клик Битка е много интересна игра - микс между тауър дефенс и "събери 3 еднакви" типове игри. Ти контролираш както армия от магьосници, както и кули. Първо построй защитна стена от кули, след което използвай магьосниците за да обстрелваш враговете които са успели да преминат през защитната стена от кули. Използвай спечелените пари за да поправяш къщичките и да подобряваш магиите и уменията си.
Клик Битка
3.00
4,5K
GunFire Echoes
Планетата е нападната от извънземни и вие сте последният оцелял, който трябва да спаси света.
GunFire Echoes
4.00
14,5K
Hotel Defense
Не позволявайте на гангстерите да стигнат до хотела и да разбият вратите. На всяко ниво можете да купувате оръжия и да поправяте щетите.
Hotel Defense
4.00
16,6K
Парния Пират
Парния Пират е легендарен пират който защитава скъпоценните си карти на съкровища от злите роботи които се опитват да ги заграбят. Използвай мечовете и пистолетите си за да пазиш картите си. Строй допълнителни защитни кули за да ти помогнат в отблъскването на вражеските атаки.
Парния Пират
4.33
2,8K