Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Lego Star Wars Приключение
Отличен 4.33
(69 гласа)

Lego Star Wars Приключение

Lego Star Wars Приключение е страхотна аркадна игра за феновете на Междузвездни новини и Лего. Играта предлага 4 различни нива и 5 различни герои с които може да играеш. Избери си един и се впусни в невероятния свят на междузвездни войни и лего.
Посещения: 28187 Добавено: ср 7 яну 2015
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Шпация - стрелба.
Х - граната.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel е поредната игра направена с колаборация между Лего и Междузвездни войни. Избери си космически кораб и се впусни в надпреварата. На всяко ниво има скрити корабни части , и ако успееш да ги събереш ще отключиш нов кораб. Успех.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
4.67
6,1K
LEGO Speed Champions
LEGO Speed Champions е състезателна игра с коли която предлага зашеметяваща триизмерна графика. Има три различни класове състезания в които можеш да участваш. Всеки клас предлага уникални писти и коли. Направи своя избор и се впусни в надпреварата.
LEGO Speed Champions
3.79
7,8K
Pokemon Аdventure
Играйте като Пичу в тази приключенска Покемон игра. Събирайте светкавици, за да преминете на следващото ниво и да станете по-голям и по-силен.
Pokemon Аdventure
3.00
7,5K
Супер Трамп
Супер Трамп е страхотна бойна игра вдъхновена от сериите Хобо. Играта разказва историята на един бездомен мъж, който търси убежище в квартала на богатите. Там охраната се опитва да го отпрати и става интересно...
Супер Трамп
4.50
4,8K
Гизмо и Трактора
Зимата приключи и Гизмо е решил да се позабавлява с червения си трактор. Помогни на Гизмо да събере всички ябълки пръснати из градината му, и да преодолява препятствията които среща по пътя си. Успех.
Гизмо и Трактора
5.00
7,7K