Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Lego Star Wars Приключение
Отличен 4.28
(64 гласа)

Lego Star Wars Приключение

Lego Star Wars Приключение е страхотна аркадна игра за феновете на Междузвездни новини и Лего. Играта предлага 4 различни нива и 5 различни герои с които може да играеш. Избери си един и се впусни в невероятния свят на междузвездни войни и лего.
Посещения: 23700 Добавено: ср 7 яну 2015
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Шпация - стрелба.
Х - граната.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel е поредната игра направена с колаборация между Лего и Междузвездни войни. Избери си космически кораб и се впусни в надпреварата. На всяко ниво има скрити корабни части , и ако успееш да ги събереш ще отключиш нов кораб. Успех.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
4.63
4,7K
LEGO Speed Champions
LEGO Speed Champions е състезателна игра с коли която предлага зашеметяваща триизмерна графика. Има три различни класове състезания в които можеш да участваш. Всеки клас предлага уникални писти и коли. Направи своя избор и се впусни в надпреварата.
LEGO Speed Champions
3.63
6,4K
Приключенията на Гущерчето
Приключенията на Гущерчето е забавна игра, която доста прилича на Супер Марио. Гущерчето много обича пъпеши и кивита и за това и излязло на лов за любимите си плодове. Помогни му да събере колкото може повече от любимите си плодчета, преди червеите да си ги изяли.
Приключенията на Гущерчето
5.00
2,6K
Принца на Персия: Изгубените пясъци
Принца на Персия: Изгубените пясъци е игра в която ще бягаш бясно през нивата. Играта има наистина невероятна графика, и е вдъхновена от играта за компютър - Принца на Персия. Бягай през подземията, избягвай всички скрити капани и се сражавай с враговете които ти се изпречват. Успех.
Принца на Персия: Изгубените пясъци
4.00
4,8K
Super Mario Towers
Помогнете на Супер Марио да събере всички монети в кулата, за да преминете на следващото ниво.
Super Mario Towers
5.00
35K