Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Lego Star Wars Приключение
Отличен 4.26
(61 гласа)

Lego Star Wars Приключение

Lego Star Wars Приключение е страхотна аркадна игра за феновете на Междузвездни новини и Лего. Играта предлага 4 различни нива и 5 различни герои с които може да играеш. Избери си един и се впусни в невероятния свят на междузвездни войни и лего.
Посещения: 23263 Добавено: ср 7 яну 2015
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Шпация - стрелба.
Х - граната.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel е поредната игра направена с колаборация между Лего и Междузвездни войни. Избери си космически кораб и се впусни в надпреварата. На всяко ниво има скрити корабни части , и ако успееш да ги събереш ще отключиш нов кораб. Успех.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
4.63
4,5K
LEGO Speed Champions
LEGO Speed Champions е състезателна игра с коли която предлага зашеметяваща триизмерна графика. Има три различни класове състезания в които можеш да участваш. Всеки клас предлага уникални писти и коли. Направи своя избор и се впусни в надпреварата.
LEGO Speed Champions
3.63
6,3K
Snake Classic
Класическа игра-змия! Трябва да взимаш червените плодове, за да направиш змията възможно най-дълга, без да докосваш стените или самата змия.
Snake Classic
3.00
7,6K
Нов Покемон
Ела да се забавляваме с любимия ни покемон Пикачу. Помогни му да събира покемон топки, за да може да порасне голям и да изяде всички чудовища които му се изпречват.
Нов Покемон
3.00
4,1K
Спонджбоб Сноуборд
Отново е зима и върхвете са снежни. Време е за зимни спортове. Спонджбоб е решил да замине на сноуборд ваканция. Помогни му да се наслади максимално на спускането като събираш бонуси по пистите. Целта ти е да достигнеш невредим до края на всяко ниво.
Спонджбоб Сноуборд
3.00
4,7K