Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Lego Star Wars Приключение
Отличен 4.31
(67 гласа)

Lego Star Wars Приключение

Lego Star Wars Приключение е страхотна аркадна игра за феновете на Междузвездни новини и Лего. Играта предлага 4 различни нива и 5 различни герои с които може да играеш. Избери си един и се впусни в невероятния свят на междузвездни войни и лего.
Посещения: 25444 Добавено: ср 7 яну 2015
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Шпация - стрелба.
Х - граната.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel е поредната игра направена с колаборация между Лего и Междузвездни войни. Избери си космически кораб и се впусни в надпреварата. На всяко ниво има скрити корабни части , и ако успееш да ги събереш ще отключиш нов кораб. Успех.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
4.63
5,2K
LEGO Speed Champions
LEGO Speed Champions е състезателна игра с коли която предлага зашеметяваща триизмерна графика. Има три различни класове състезания в които можеш да участваш. Всеки клас предлага уникални писти и коли. Направи своя избор и се впусни в надпреварата.
LEGO Speed Champions
3.72
6,8K
Lilo stitch manic mayhem
Помогнете на Stitch да избяга от затвора, като натискате показаните стрелки.
Lilo stitch manic mayhem
4.00
11,7K
Приключението на Смърфовете
Приключението на Смърфовете е приключенска игра подходяща за най-малките фенове на Смърфовете. Смърфовете са планирали грандиозно парти за Татко Смърф защото рождения му ден наближава. Опитай се да събереш възможно най-много подаръци.
Приключението на Смърфовете
5.00
5,3K
Бен 10 моторист
Бен 10 моторист е моторист е игра в която нашия любим анимационен герой Бен кара мотор през планините. Помогни да премине невредим през трудните нива на тази непозната планета и да достигне крайната си цел.
Бен 10 моторист
3.00
36,6K