Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Lego Star Wars Приключение
Отличен 4.27
(51 гласа)

Lego Star Wars Приключение

Lego Star Wars Приключение е страхотна аркадна игра за феновете на Междузвездни новини и Лего. Играта предлага 4 различни нива и 5 различни герои с които може да играеш. Избери си един и се впусни в невероятния свят на междузвездни войни и лего.
Посещения: 21453 Добавено: ср 7 яну 2015
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Шпация - стрелба.
Х - граната.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel е поредната игра направена с колаборация между Лего и Междузвездни войни. Избери си космически кораб и се впусни в надпреварата. На всяко ниво има скрити корабни части , и ако успееш да ги събереш ще отключиш нов кораб. Успех.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
4.63
4,2K
LEGO Speed Champions
LEGO Speed Champions е състезателна игра с коли която предлага зашеметяваща триизмерна графика. Има три различни класове състезания в които можеш да участваш. Всеки клас предлага уникални писти и коли. Направи своя избор и се впусни в надпреварата.
LEGO Speed Champions
3.53
5,9K
Бягството на Сара
Бягството на Сара е триизмерна игра направена за Unity Player. Сара е заключена в огромен затвор - лабиринт и има нужда от помощта ти за да избяга. Помогни и да намери изхода от всяко ниво, и така докато успее да се измъкне от затвора.
Бягството на Сара
4.50
5,1K
Go to Hell
Копайте тунели към ада, събирайте монети и храна, за да оцелеете по дълго.
Go to Hell
3.00
10,5K
Човек на Луната
Един топъл слънчев ден човек кацнал на луната. Извънземните се надпреварват кой да го залови първи и да го сложи в клетка. Събирай бонуси като щитове и оръжия и се опитай да хванеш човека преди другите извънземни. Забавлявай се докато преследваш бедния човечец в бял костюм.
Човек на Луната
5.00
2,8K