Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Lego Star Wars Приключение
Отличен 4.32
(68 гласа)

Lego Star Wars Приключение

Lego Star Wars Приключение е страхотна аркадна игра за феновете на Междузвездни новини и Лего. Играта предлага 4 различни нива и 5 различни герои с които може да играеш. Избери си един и се впусни в невероятния свят на междузвездни войни и лего.
Посещения: 26131 Добавено: ср 7 яну 2015
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Шпация - стрелба.
Х - граната.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel е поредната игра направена с колаборация между Лего и Междузвездни войни. Избери си космически кораб и се впусни в надпреварата. На всяко ниво има скрити корабни части , и ако успееш да ги събереш ще отключиш нов кораб. Успех.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
4.67
5,3K
LEGO Speed Champions
LEGO Speed Champions е състезателна игра с коли която предлага зашеметяваща триизмерна графика. Има три различни класове състезания в които можеш да участваш. Всеки клас предлага уникални писти и коли. Направи своя избор и се впусни в надпреварата.
LEGO Speed Champions
3.72
7K
Bubble Struggle 3
Bubble Struggle 3 е модерна версия на старата класика Bubble trouble. Новата версия предлага много нови оръжия и нива. Целта на играта е да пукнете всички подскачащи балони на нивото, и да ги разделяте като стреляте по тях. Играта предлага и мрежова опция.
Bubble Struggle 3
3.00
16,7K
Tooth n Claw
Изберете дали ще играете като куче или котка и се впуснете в спасителна мисия. В зависимост от героя който сте избрали трябва да спасявате малки кученца или котки. След като спасите всички мъници падат бонуси, колкото по-бързо спасите животните толкова повече бонуси ще имате.
Tooth n Claw
5.00
11,3K
Ghosrun Пъзел
Ghosrun е простичка игра в която трябва събереш 3 еднакви фигурки за да изчезнат. Премахвайки фигурките ще помогнеш на децата да избягат от къщата пълна с духове.
Ghosrun Пъзел
4.00
3K