Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Lego Star Wars Приключение
Отличен 4.28
(64 гласа)

Lego Star Wars Приключение

Lego Star Wars Приключение е страхотна аркадна игра за феновете на Междузвездни новини и Лего. Играта предлага 4 различни нива и 5 различни герои с които може да играеш. Избери си един и се впусни в невероятния свят на междузвездни войни и лего.
Посещения: 24789 Добавено: ср 7 яну 2015
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Шпация - стрелба.
Х - граната.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel е поредната игра направена с колаборация между Лего и Междузвездни войни. Избери си космически кораб и се впусни в надпреварата. На всяко ниво има скрити корабни части , и ако успееш да ги събереш ще отключиш нов кораб. Успех.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
4.63
5K
LEGO Speed Champions
LEGO Speed Champions е състезателна игра с коли която предлага зашеметяваща триизмерна графика. Има три различни класове състезания в които можеш да участваш. Всеки клас предлага уникални писти и коли. Направи своя избор и се впусни в надпреварата.
LEGO Speed Champions
3.65
6,7K
Metal Slug Rampage 2
Страхотна екшън игра в която вие сте тежко въоражен военен захвърлен накрая на света. Пробивайте си път през нивата, като стреляте със всевъзможни оръжия и танкове.
Metal Slug Rampage 2
4.00
11,1K
Hell-Bound
5.00
4,9K
СпонджБоб Супер Приключение
Приятна аркадна игрица, която много прилича на Супер Марио. Разликата е че главният герой в тази игра е Спондж Боб и събира хамбургери, вместо монетки. Събери всички хамбургери по нивото и достигни до изхода.
СпонджБоб Супер Приключение
5.00
4,2K