Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Десперадо
Много добър 3.5
(14 гласа)

Десперадо

Ситуацията в каубойския град Миниклип става все по-отчайваща с всеки ден, и страха расте. Бандити са превзели целия град, и твоята мисия е да ги спреш. Просто не можеш да оставиш нещата така. Вземи оръжието си и спри наглите бандити преди да са опустошили целия град.
Посещения: 9788 Добавено: ср 21 яну 2015
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
S - превземане.
A/D - ругатня
Стрелба по роботи
Стрелба по роботи е екшън игра с много стрелба. Ти си нападнат от зли роботи които искат да разбият крепостта ти. Стреляй по тях и не ги оставяй да се приближат и да разбият крепостта ти.
Стрелба по роботи
5.00
15,6K
Баскетболни Забивки
Баскетболни Забивки е игра в която трябва да станеш шампион на баскетболното игрище. Мачовете се играят по схема двама срещу двама. Можеш ли да победиш компютърно управлявания отбор? Успех.
Баскетболни Забивки
4.33
26,7K
Електрошок
Използвай електрическото си супер оръжие и стреляй по най-различни мишени. Изпълнявай различни мисии, и след всяка успешна мисия използвай парите които си спечелил за да ъпгрейдваш екипировката си.
Електрошок
4.00
19,5K
Damn birds 2
Помогнете на статуята да се опази чиста от птичите атаки.
Damn birds 2
5.00
14,8K
Джо Разрушителя
Престъпността в твоя град се е разраснала до застрашителни размери и кмета е решил да потърси Джо разрушителя за помощ. Взимай патлаците и покажи на престъпниците как трябва да се държат.
Джо Разрушителя
3.00
14,5K